Julekalender - luke 23
(23.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
Vant toppkampen
Opp gjennom årene har Vaulen slått flere store lag og det til gangs. Sandnes og Randaberg satser som aldri før, men for en tre-fire årsiden var Vaulen hakket hvassere.
Vaulen var konger på den lynraske Hinnabanen og slo nesten alt og alle. Dette er også et morsomt tilbakeblikk på hvem som spilte på A-laget den gang. Referat fra 3-1 seieren over Randaberg, som gjorde at Vaulen toppet tabellen i 2004, leser du under!
Inge Thulin
(11.05.04) Vaulen var solide mot Randaberg og viste til tider klasse.
Etter dagens resultater topper nå Vaulen tabellen, men Bryne 2 har sjansen å gå forbi dersom de vinner borte mot Staal i morgen, onsdag.
EN LEKSJON MED FOTBALL: Randabergs trener Inge Thulin fikk seg en skikkelig fotballeksjon mot Vaulen.
3-1
RANDABERG
Thomas Idsø (Anders Idsø)
4. min
Sverre Gjuvsland (Thomas Idsø)
23. min
89. min
Jan Helge Marvik
Anders Idsø (Henning Frode Holm)
90. min
11. mai - Hinna stadion - Tilskuere: 50 - Serie - Dommer: Sigmund Langerud (Buøy)
16. Eric Ordaz
Vaulen tok initiativ fra start med rulling langs bakken i motvinden og det tok bare fire minutter før det første målet kom. Et Ronny Hauge innkast fra midten av banen gikk over hodet på både Christophe Dagsland og Randabergs høyreback. Anders Idsø som kom i fart bak Christophe fikk med seg ballen, forserte nedover mot dødlinjen før et lavt og presist innlegg fant tvillingbror Thomas Idsø, som fra åtte meter dundret ballen oppe i nettaket!
2-0 kom midtveis i omgangen da Sverre Gjuvsland startet på et raid fra egen banehalvdel. Forsvarskolossen som var i lekehumør i denne kampen la på lærebok aktig vis ut til høyre hvor Thomas Idsø la ballen til rette før han peilet inn mot Sverre igjen. Men innlegget var ikke av beste merket og ballen så ut til å bli klarert av Randaberg-spilleren på første stolpe, men ukontrollert gikk ballen heller til en aggressiv Sverre Gjuvsland som med kneet kjempet inn sitt første mål i Vaulendrakt!
Hva så med Randaberg som før denne runden var på topp tre med bare ett innsluppet mål til nå. Keeperen Janvier Ndikumana var god, men var ikke helt på topp i alle situasjoner. Lars Viste holdt styr på forsvarsfireren, mens man på midten hadde store problemer med å følge Vaulens firerbande som hadde langt større tempo på ballen. Freomver på banen hadde dem verdens minste spissduo, som lett ble pakket inn av Vaulens gode stopperduo med nevnte Gjuvsland og Alexander Landsnes.
Anders Idsø
VAULEN VAR BEST: Den drivende gode midtbanen var hovedforskjellen mellom Vaulen og Randaberg, her representret med Anders Idsø.

Vaulen som lå tett med midtbanefireren brukte heller backene og spissene som skyts på flankene, spesielt på venstresiden med Ronny Hauge og Christophe Dagsland skapte man flere farlige situasjoner.
Keeper Bjarne Hov slet dog med en lav kveldssol og man måtte holde pusten noen ganger. Så en kan si at det var Vaulen som skapte sjansene for Randaberg. Farligst ble det da Eivind Staurland stusset ballen feil inne i boksen, på andre stolpe kom Kim Henning Madland som heldigvis headet ballen over fra kloss hold. Så etter en litt laber periode var Vaulen nær igjen etter 37 minutter, da på årets slager - corner fra Stein-Ivar Andersen. Ballen fant hodet til Christophe Dagsland som fra bra posisjon headet utenfor. Tre minutter senere var Abdul Turay nær for Randaberg, men skuddet fra 16 meter gikk i ankelen på Hov som tilslutt fikk kontroll.
Etter 43 minutter skrudde Anders Idsø et frispark nede i hjørnet, keeper Ndikumana måtte gi retur og Stein-Ivar Andersen kunne nok ha scoret om han var mer kontant. Men isteden kom keeperen seg på beina igjen og reddet til corner.
Anders Idsø var hjernen bak omgangens siste sjanse da han la en herlig ball rett over hodet på en RIL-back, Christophe Dagsland fikk hele det berømte bakrommet for seg selv men skuddet gikk utenfor første stolpe.

Vaulenklanen
FORNØYDE VAULENVENNER: Her ser vi flere av de faste tilskuerne på Vaulenkamper, som igjen kunne kose seg med mye bra spill

I andre omgang var Randaberg mer skjerpet, samtidig som Vaulen mistet litt av initiativet. Dermed ble de siste 45 minuttene ikke like bra som de før pause.
Vaulen hadde noen skudd fra distanse det første kvarteret med Eike, Dalehaug og Dagsland, men nå ville alle treffe krysset og iallfall de dødelige iblant oss vet hvor vanskelig det er.
Randaberg-keeperen var svært ivrig på å rykke ut tidlig, ti minutter ute i andre omgang var det nær ved å gå galt ettersom klareringen fra 16 meter endte i beina hos Arne Dalehaug. Arne så sjansen for en ny pizza, men fikk ikke kontroll over ballen og den planlagte lobben ble det lite ut av.
Så etter timen kom toppscorer Eirik Ekholdt innpå banen for nettopp Arne Dalehaug. Eddi var svært ivrig å gå på løp og produserte mange sjanser for seg selv, men dessverre var han ikke helt på 'hogget' foran mål. Etter 73 minutter fikk Ronny Hauge frispark på hjørnet av 16 meteren. Thomas Idsø slo lurt til Ekholdt som på ishockeyvis prøvde å styre inn ballen på første stolpe, men keeperen var med på notene. Så etter 78 minutter kom et kunststykke av et frispark så flott at sikkert også Randabergspillerne hadde ønsket det hadde gått inn..? Anders Idsø slo et frispark på hodet til Dagsland som styrte ballen direkte til Eirik Ekholdt, som tok en flyger og vel med utsiden av hælen skjøt like utenfor krysset. To minutter senere ble Ekholdt spilt helt igjennom, men han fikk ikke stokket beina riktig, isteden havnet ballen tilslutt ut til Anders Idsø som tok den på 'dirrå', men prosjektilet av et skudd gikk like utenfor.
Etter 84 minutter kom Øystein Winsnes innpå for Ronny Hauge som slet med krampetendenser. Vaulen hadde nå noen bra skuddsjanser. Først måtte keeper gi Thomas Idsøs skudd til corner, før Anders Idsø ikke fikk til sin lobb da han var helt igjennom like etterpå.
Da tre minutter gjenstod kom Henning Frode Holm innpå for Christophe Dagsland som hadde hatt en svært god kamp.
Det virket som om Vaulen skulle ri det i land, men like før slutt ble det ny dramatikk i kampen da noe som mest lignet et innlegg fra Jan Helge Marvik til Randaberg gikk over en utspilt Bjarne Hov i Vaulen-målet.
Nå øynet Randaberg håp om poeng og stormet fremover med det som var, men isteden var det Vaulen som skapte en rekke sjanser i slutten og en av sjansene utnyttet man. Innbytter Henning Frode Holm presenterte seg som en bra lagspiller og med sitt overblikk slo han flott til Andi som hadde sneket seg inn fra hjørnet av 16 meteren. Anders Idsø klemte til mot første stolpe og ballen gikk inn til 3-1 som ble sluttresultatet!

Vaulens viktige 3-1 mål
ANDI GA 3-1: Anders setter ballen kontrollert tilside for Randabergs utrusende keeper.

ONE MOMENT OF MAGIC PIZZA

Poddi gir pizzaprisen til Sverre, mens Kim trolig har blitt lovet et stykke?
PIZZAPRISEN: Poddi gir pizzaprisen fra Hinna Bistro til Sverre, mens Kim trolig har blitt lovet et stykke? Dagen pizzapanel var Jone "Poddi" Olsen og André Simonsen som begrunnet avgjørelsen med det kontrollerte knesparket på 2-0 målet!
Luke 1: Romjulsturnering
Luke 2: Åpning av bane
Luke 3: Gutt-16 vant VVC
Luke 4: Vaulen slo Klepp
Luke 5: Håndballhistorien
Luke 6: G13 vant VVC
Luke 7: Nådde 50,000
Luke 8: Joss på radio