Julekalender - luke 3
(03.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
Vaulen Gutt slo Viking i finalen
Vaulens gode 87-generasjon var blant fylkets beste i aldersbestemt. I april 2003 slo dem Viking i finalen av Vaulen Vårcup med 1-0.
Vaulens mål ble scoret av Øyvind Vollen i 25. minutt. Skuddet fra 30 meter skrudde i nærmeste vinkel.
Det var en jevnspilt finale, med få sjanser men høy nerve. Det var derfor en lettelse da dommer Anthony Martins blåste av for full tid!
Vaulen 87: Vinnerne av gutteklassen 16 år ble Vaulen! Helt framme keeper Eric Ordaz. Første rekke fra venstre Nils Kaisen, Øyvind Vollen, Kim Kvalsund, Andreas Nylund, Olav Lund, Alex Koltveit og Morten Andreassen. Bakerst fra venstre Tore Erevik, Daniel Lie, Stian Refvik, Martin Svihus, Espen Blaker, Torleif Midtgarden, Bernar Kalisuk og Enis Yosufi.
Luke 1: Romjulsturnering
Luke 2: Åpning av bane