MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Julekalender - luke 7
(07.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
Denne gang skal vi tilbake til 26. november 2003. Nettsiden hadde nådd 50,000 besøkende og man hadde et intervju om hvordan Vaulen Beachboys ble til.
Beachboys når 50,000
I anledning at Vaulen Beachboys har nådd 50,000 besøkende har nettsidens medsammensvorne intervjuet webmaster Jostein Jensen.
Først av alt gratulerer med 50,000 besøkende. Hvordan startet det hele?
Takk. Vaulen Beachboys startet ved en tilfeldighet. Som svoren Grimsby-supporter hadde jeg lagd nettside dedikert til mitt engelske favorittlag. Nettsiden hadde også en vanlig hjemmesidedel om mine hobbier, der hvor jeg på en side hadde skrevet litt om Vaulen. Dette er jo grunnen til at siden gikk på engelsk den første tiden.
Jarle Eike som jeg hadde spillt sammen med tidligere, var nå på a-laget og mailte meg noen kampreferater som jeg la ut på siden. Ryktet om siden spredde seg fort, og for en som var vant med å lage nettside for en håndfull Grimsby-supportere, ble nesten sjokkert over antall besøkende. Dermed ballet det etterhvert på seg til hvor vi er nå snart tre år senere.
Hvor lang tid bruker du på siden?
Jeg har en god medhjelper i Eirik Sunde som alltid holder meg oppdatert på hva som går for seg i klubben og i Jarle Eike som spiller. Christian Lie og Svein Øksnevad som har hjulpet meg med stoff om B-laget og junior. Samt en rekke andre biddragsytere. I sesongen blir det jo mest kampreferater fra ulike lag og forhåndsomtaler om a-lagets kamper. Det varierer mye i tid, det går nok med noen timer, men dette er jo kose arbeid!
Hvor mange besøkende kommer det i snitt?
I starten lå vi vel på 20 hver dag, dette har steget gradvis og nå ligger man vel på rundt 100 unike besøk hver dag normalt. Etter a-lagskamper er vi oppe i nær 150 per dag. Det er vi godt fornøyd med!
Du startet din karriere i Jarl, hvordan hadde det seg at det ble Vaulen?
Jeg vokste opp ved Vannassens bredd og så Vannassens mørke sider med de såkalte alkisbenkene og alkishuset med tilhørende klientell. Jeg gikk på Kvalaberg, dermed ble det Jarl.
Jeg trivdes godt i hillevågsklubben, vi spilte i brune trøyer og hadde reklame for Leni (dopapir produsent), snakk om å være selvironiske! Men etter småguttnivå var det ikke lengre nok spillere til å stille lag, dermed var jeg en av seks-syv spillere som gikk over til Vaulen.
Fikk med meg fem år i aldersbestemt som gutte- og juniorspiller, det var en fin tid og vi vant mye iallfall for en som var vant med å spille for Jarl... Etter juniornivå er det mange som sluttet dersom man ikke er gode nok for a-laget. Men Frode Lima hadde trommet i sammen noen kamerater høsten 1997, et lag som året etter skulle bli det prisbelønnede C-laget.
Sammen med to andre "søttiåttere", Vidar Skålevik og Trond Heggheim, ble jeg med der. Det var litt av en overgang, fra organiserte økter med juniorspill i 2. divisjon, til den første treningen lille- nyttårsaften på grusflekken nedenfor parkeringsplassen til lærerne på Kristianslyst.
Du er kjent for dine dirty tricks type Vinnie Jones-Gazza...
He-he, jeg tror jeg vet hvilken episode du sikter til... Det var vel en trening med juniorlaget, jeg skjermet ballen i fart. Bak kom Jone Halvorsen jagende, for å holde han unna strekte jeg armen bakover og klemte til. Var meningen at jeg skulle dra litt i drakten hans, men det var visst noe annet jeg dro... 
Du har flest C-kamper og fikk vel nærmest vandrepokal i treningspokaler en stund?
Ja, begynner å bli ganske meritert på C-laget nå. Er en av få som har vært med fra starten og har flest kamper, men føler meg ikke helt trygg da Eirik Sunde har uttalt at han skal ta meg igjen koste hva det koste vil. Eia har jo flest kamper for alt som er av Vaulen-lag, men ikke på C-laget... 
Jeg fikk vel treningspokalen tre år på rad fra 1994 til 1996, ble nesten litt pinlig det hele. Men var glad i å trene og gikk vel uansett hvor syk jeg var eller om det var orkan ute. En stund hadde jeg problemer med den ene foten og jeg klarte bare å springe til venstre, så jeg var sikkert det en i dag kaller treningsnarkoman?
Hva er ditt alltime Vaulen C-lag?
Slike ting skifter hele tiden, det er vel en umulig oppgave, jeg må nesten ta med som har vært med lengst... Eirik Sunde skal iallfall i mål, han er den beste keeperen verden har sett på lite mål. Vi spiller vel som regel i 3-2-1 formasjon, de tre bak... Eirik Espedal var en ordentlig bra spiller, han hadde tidligere vært talent i Viking og var med en del sesonger da det ikke var juniorlag i Vaulen. Følte meg alltid trygg når jeg spilte sammen med han i forsvar.
Vidar Skålevik er også en luring å ha med, kjapp i beina og gjør alltid det uventede. Trond Heggheim var en genial spiller, veldig bra teknisk skolert. Synd at han har satset på pizzakarrieren sammen med Arne Larsen Økland de siste årene... På midten må jeg ta med Stian Lima, han fikk jo sitt gjennombrudd på C-laget. En spiller som kunne springe så mye han ville! Kjetil Stensland må også med, han har vært en veldig viktig spiller. En gammel toppscorer av rang som vi har vært heldig å hatt med oss! Vi har hatt med mange bra spisser, Olaf Espeland må vel med for innsats.
En spiller som kunne gjøre det ekstraordinære, for så å svimle ut og spy i buskene av utmattelse. Trener er selvsagt hjernen bak det hele, Frode Lima, var nær en plass på backen etter det flotte målet hans denne sesongen.
Så holder du med Grimsby av alle lag, hvorfor?
Jeg hadde ikke noe favorittlag i England før i 1991. Grimsby hadde rykket opp i 1. divisjon og lokalavisen startet å trykke tabeller og resultater fra 1. divisjon, jeg syntes nok at navnet var litt morsomt. Jeg fordypte meg etterhvert i emnet, her var det snakk om å låne bøker fra biblioteket, kjøpe engelske fotballblader og høre på AM-radio. Jeg fant raskt ut av Grimsby trolig var den klubben i England som lå høyest oppe i ligasystemet i forhold til forutsetningene. En klassisk underdog med andre ord. Jeg var solgt og har fulgt klubben svært tett siden da.

Profilen
Født: 05.04.1978
Høyde: 185 cm
Vekt: Her skal det frem, hvem er det som stiller slike dumme spørsmål? Er vel omlag 85 kilo. Muskler veier mer enn fett, skal vite.
Plassering på banen/Verv: Den dårlige spilleren som de setter på back, har spillt over alt men er vel egentlig offensiv ving. Verv som webmaster.
Sivilstatus: Ledige på torjå.
Yrke: Ja, hvem har ikke vært innenfor posten? En fremtidsrettet bedrift, som er til å stole på, handlekraftig og effektiv, nytenkende og spenstig og hjelpsom.
Hobby: Webmaster for Vaulen og Grimsby i Norge. Musikk og pussing av kretsmesterskapmedaljer.
Ferdighetsmerke: Rødt og stolt av det.
Tidligere klubber: Jarl og Grimsby som vant B-sluttspillet i Paradis Lane Cup.
Favoritt-Beachboy: Jadden
Favorittlag: Grimsby
Fobier: Gå glipp av assist på målscorere.
Mest berømte venn: Knut Anders Fostervold
Hva gjør jeg på en lørdag kveld: Oppdaterer 3. divisjonstabellen.
I CD-spilleren akkurat nå: Motorpsycho, Timothy's monster. Heldig med den, Winst?
Hva ler jeg av: Ungdom på McDonalds!
Hardeste motstander på trening: Gunnar på veteran laget.
Hvem bruker mest tid foran speilet? På C-laget er det nok Vidar, men så gir det resultat også da.
Hvem er den tøffeste? Vegard, for en kasse!
Hvem er den verste drikkeren? Ingen på C-laget drikker, iallfall ikke i sesongen.
Hvem er den verste sjåføren? Stian Lima. Definitivt.
Hvem smisker mest med treneren? Ingen smisker til Frode. Han må smiske med oss...
Hvem er den største favoritten blant damene? Christian Lie har jeg blitt fortalt av Cissa.
Hvem ville du minst sett gikk ut med din søster? Villdyret Vidar.
Hvem har best klessmak? Må si meg enig med alle fjortisjentene på Forsand.
Hvem er trenerens favoritt? Tror ikke han har noen.
Hvem er tynnest i håret? Meg selv, men så er jeg ikke jente heller...
Hvem har den beste humoren? Poddi
Hvem har dårligst musikksmak? Diskoløvene Christian Lie og Stian Lima
Luke 1: Romjulsturnering
Luke 2: Åpning av bane
Luke 3: Gutt-16 vant VVC
Luke 4: Vaulen slo Klepp
Luke 5: Håndballhistorien
Luke 6: G13 vant VVC