MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Julekalender - luke 19
(19.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
Juniorene toppa heile driden
Etter at juniorlaget lå brakk et par år etter tusenårsskiftet, ble det endelig gang igjen i 2003. Det hele toppet seg da laget vant Hinna Høstturnering.
Juniorene toppa heile driden
(10.11.03) Juniorlaget gikk hen og vant Hinna Høstturnering i helgen. "Jada me ttttttttoppte heile ddddriden!!!" spøker trener Svein Øksnevad.
VANT: Svein Øksnevads gutter imponerte like mye i Hinna Høstturnering som den kledelige snurrebarten!
Vaulen ble puljevinner i grunnspillet etter å ha møtt Hinna 1 (1-1), Madla (2-1) og Vardeneset (2-0). I semifinalen slo man Hundvåg 2-1 etter sudden death.
I finalen ventet Ulf Sandnes, som tok 4. plassen i 1. divisjon i år. Men Vaulen viste ingen respekt. Etter ekstra omganger sto det 1-1 og man måtte ha straffekonkurranse for å kåre en vinner. Vaulen viste karakter og seiret 3-2!
Dermed kopierte man 90-laget som jo også vant i år. Det var klubbens første seier i Hinna Høstturnering på juniornivå siden 1997.
Dette lover bra til neste sesong for juniorlaget, som i år kjempet i toppen av 3. divisjon. "Det var en veldig bra turnering av juniorene som overraskende stakk av med pokalen," forteller Svein. Turneringen var en fin måte å integrere guttespillerne som kommer opp på juniornivå neste år. "Av de totalt 19 spillerne som deltok var 6-7 guttespillere. Det var kjempeinnsats og innstilling av samtlige. Dette bør love bra med tanke på neste år."
GLADE GUTTER: Dette bildet får nok hederplass i det nye klubbhuset?
Vaulen '90 tok "The Double" i Hinnas høstturnering
For to helger siden slo 90-årgangen til med storeslem. Det hører nok til sjeldenhetene at to lag fra samme klubb møtes til finale etter tre kamper i gruppespillet og deretter 1/16-dels-, kvart- og semifinale. 26 lag deltok i 1990 klassen. Gode lag som Randaberg, Madla, Riska, Hana, osv. ble alle slått ut i løpet av turneringen.
Nivået i 90 klassen i Vaulen er meget høyt og denne gangen var det laget til Per Helge Svensson som trakk det lengste ”strået” og vant finalen over det andre laget med 2-0. Vinnerlaget var faktisk mye nærmere 3-0 en det andre laget redusering.
Finaledommeren gjorde også en utmerket jobb og ingen kunne klage på hans partiskhet for det var selvsagt Eirik Sunde som også kommer fra Vaulen.Treningskamerater har behov for en myndig dommer som kan gi beskjed, når prestisjen blir for stor.
Det er svært hyggelig for en klubb å både å et lag som har vunnet Vårcupen og et som er sterkest om høsten og vinner Høsturneringen i en og samme sesong. 
Begge pokalene skal på plass i det nye klubbhuset.
Luke 1: Romjulsturnering
Luke 2: Åpning av bane
Luke 3: Gutt-16 vant VVC
Luke 4: Vaulen slo Klepp
Luke 5: Håndballhistorien
Luke 6: G13 vant VVC
Luke 7: Nådde 50,000
Luke 8: Joss på radio
Luke 9: Tigers tok trofeet
Luke 10: Indoorpionerene
Luke 11: Klubbhus åpnet
Luke 12: Skilthumor
Luke 13: Bjørheim i pluss
Luke 14: Vaulenkompleks
Luke 15: Andi er nr en!
Luke 16: Trippeltriumf
Luke 17: Vaulen Insider
Luke 18: Gamle huset