Julekalender - luke 16
(16.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
C-laget klarte det!
Vaulens breddesatsning er viktig, her har Vaulen vært flinke med C-laget som har hevdet seg i syverfotball år etter år. Fra 2002 til 2004 sikret laget seg tre strake KM-gull, noe som er klubbrekord!
(25.10.04) C-laget klarte kunststykket å ta tre KM på rad ettersom de slo Figgjo 2 med 5-0 på mandag kveld.
Vaulen eide hele kampen, men slet å få uttelling. Men så ble Stian Lima felt inne i feltet og dermed straffe til Vaulen. Frode Lima kom innpå og satte ballen i mål til 1-0.
Vaulen fortsatte å trille ball og Figgjo kom aldri med i kampen. På 2-0 brøt Jone "Poddi" Olsen på midten, forserte mot mål før han elegant slo over til Vegard Ravndal, som kunne bredside ballen i mål!
HATTRICK: Frode Lima førte C-laget til sin tredje triumf. Frode var svært delaktig med mål og ofring av lem.
3-0 kom like etter pause da Vaulen spilte seg frem med et herlig klikk-klakk spill som varmet publikum. Tilslutt var det Eirik Ekholdt som la over til Jone Olsen, som pent satte ballen i mål.
Så var det "Roger Risholt" show. På 4-0 slo Stian Lima en høy ball inn i feltet, ballen gikk via hodet til Kjetil Stensland til Eivind Staurland på andre som dunket inn ballen.
Det siste målet var det klubbkokken Knut Ravndal som var hjernen bak. Et hardt innlegg fra siden fant Eivind Staurland som styrte inn fra første stolpe.
Dermed vant C-laget KM-sluttspillet med to flotte seire.
GULLGUTTENE: Bak fra venstre - Eirik Sunde, Eric Ordaz. Tom Arne Bø Pedersen, Erik Gysland, Vegard Ravndal, Eivind Staurland, Vidar Skålevik, Christian Lie. Foran fra venstre - Eirik Ekholdt, Frode Lima (manager), Knut Ravndal, Jone Olsen, Stian Lima, Kjetil Stensland.