MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Julekalender - luke 5
(05.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
Årsrapport for håndballgruppen
I mars 2003 hadde vi en sak om Vaulens håndballavdeling.
Historikk
Etter avtale med styret i 1991 kunne håndballavdelingen startes under Vaulen IL, på visse premisser. Vi fikk bl.a. i oppdrag å overta den tradisjonsrike kunstsalgsutstillingen på Hetlands Gymnas.
Dette skulle danne grunnlaget for kunne bestå økonomiske uavhengig av Idrettslaget. Utstillingen ble holdt dette året og annet hvert år frem til 1997. Utstillingene var en ubetinget suksess og meget god reklame for Vaulen IL.
I alle disse årene har mange av Vaulens håndballmedlemmer bidratt i betydelig grad i Vaulen Vårcup. Det kommunale tilskuddet har dessuten i hele denne perioden tilfalt Idrettslaget. De siste årene blir avdelingen finansiert via NHF’s lotteri som vi er pålagt til å utføre. Medlemmene har dessuten valgt å justere medlemskontingenten etter utgiftene.
Vi startet i 7. divisjon, men rykket raskt opp til 4. divisjon. Her har vi har vært  siden 1995. Fire sportslige høydepunkter er da vi nesten slo ut stjernegalleriet til SIF i Rogalandscup’en i 1991, vinner av Aprilcup i 1999, seier mot SIF sitt A-lag i serien 2001, og seieren i den prestisjetunge TBK-romjulsturnering 2001.
Alle spillerne er ekte Vaulengutter og avdelingen har vært med å skape det gode miljøet som Vaulen IL er kjent for.
KRETSMESTRE 7. DIVISJON 1991-92: Bakerst f.v.: Helge Breivik, Erik Gysland, Eirik Sunde, Owe Olsen, Arnt H. Reilstad og Inge Ellingsen. Foran f.v.: Steinar Moen, Petter Johnsen, Morten Johnsen, John Jakobsen og Jan i. Reilstad. Andre sentrale navn i forbindelse med håndballavdelingens oppstart som ikke er med på bildet var Sverre Møllegaard og Stein Løberg.
Luke 1: Romjulsturnering
Luke 2: Åpning av bane
Luke 3: Gutt-16 vant VVC
Luke 4: Vaulen slo Klepp