Julekalender - luke 4
(04.12.07) Årets kalender vil ta for seg høydepunkter fra Vaulen Beachboys i perioden 2003-2004.
Takk til Eirik Sunde og Jarle Eike for utvelgelse av høydepunkter.
Vaulen vingeklippet Klepp
I 2002 ble Vaulen avdelingsvinner i 3. divisjon. Foran 2003 sesongen spilte man treningskamp mot 2. divisjonsklubben Klepp, som vel var tredje beste lag i sørfylket bak Viking og Bryne.
(08.03.03) Kjetil Aasland hadde ansvaret i Tore Haugvaldstads fravær, men juniortrener Svein Øksnevad var også tilstede som en hjelpende hånd. "Jeg har hjelp av den teletubbyen der," tullet Aasland.
TILBAKE: Pedro Salgado benyttet sjansen til å harselere med Jan Egil Salvesen som var tilbake i brakkegarderoben som Kleppspiller.
2-0
KLEPP
Thomas Idsø (Jarle Eike)
22. min
Ronny Hauge (Jarle Eike)
37. min
6. Jarle Eike (Kaptein)
7. Stian Lima -> 37. min(<-45)(->65)(<-75)
16. Kjetil Aasland
På forhånd fryktet man Klepp, andre divisjonslaget er jo regnet som det tredje beste i sørfylket bak tippeligalagene Viking og Bryne. Heldigvis skulle det vise seg at Vaulen var vel så gode som Klepp.
Vaulen var helt overlegne i forsvaret her viste man ingen respekt. Klepp kom ikke til en eneste 100 prosent sjanse, man var spillende og samtidig fornuftige. Gisle Aanerud stod frem og hadde nok sin beste kamp til nå. På høyresiden jobbet Jani og Lima knallhardt og de vant hver eneste duell. På midtbanen satt teknikken i høysetet med Eike og Kleiberg som fikk god hjelp rundt seg.
Vaulen tok ledelsen etter 22. minutt da Jarle Eike slo opp mot Thomas Idsø som lå mellom Klepps midtbane og forsvar. Han vendte om og fra 18 meter fyrte han av et skudd som gikk over keeper og i mål! Fult fortjent!
Etter 37. minutt slo Kleiby til Jarle Eike på midten han så Ronny Hauge starte i bakrommet og slo. Forsvarsspilleren nølte og idet han skulle fyre ballen vekk fikk aggressive Ronny Hauge en tå på ballen, noe som førte ham alene med keeper. Slik at han enkelt kunne slå ballen i nettet til 2-0!
Rett etterpå gikk Stian Lima ut og Anders Idsø kom innpå. Stian klaget på at han var sliten av å springe i motvind, samtidig som han var iskald på kvisten...
Med Andi på banen så ble det ikke akkurat mindre balltrilling. Klepp syntes å ha møtt overmakten mot et Vaulenlag som viste tegn på solid form.

I pausen ble det foretatt et par bytter. Stian Lima kom inn igjen for Kim Henriksen, samtidig gikk Winsnes ned på backen mens Andi og Stian byttet side. Daniel Lie fikk prøvd seg på topp for Ronny Hauge som gikk ut.
Vaulen fortsatte å dominere spillet, all trillingen i mellom må ha virket demotiverende for Klepp som nok ikke hadde ventet seg dette av et 3. divisjonslag! Etter hvert ble det noen sjanser av det også. Daniel Lie traff utsiden av bøylen i krysset med et skudd fra kloss hold etter at Alexander Landsnes hadde startet det hele med et løp fra forsvaret. Anders Idsø hadde også et forsøk på volley som skrånet litt for seint etter at broremann hadde vært tilretteleggeren. Til og med Øystein Winsnes prøvde skuddfoten, men langskuddet gikk utenfor.
Etter hvert foretok begge lag mange bytter og det hele jevnet seg mer ut. Stian Lima gikk ut igjen for Bernt-Eirik Næsse som kom inn på høyre midtbane etter 65. minutt. Ti minutt senere valgte man å ta av Thomas Idsø for ikke å risikere noe, inn kom selvsagt Stian Lima som gikk bredt slik at Bernt tok Thomas' rolle. Samtidig fikk Eric Ordaz prøvd seg i mål det siste kvarteret for Tom Arne Bø Pedersen.
Klepp prøvde seg i slutten, nærmest mål var dem vel da Ahlstrand Pedersen felte en Kleppspiller på kanten av boksen, dommer Tore Kristian Nybø valgte å dømme frispark. Noe som muligens var en aldri så liten kompensasjon etter at Alexander Landsnes hadde blitt tatt i duellen før.
Vaulen fikk et enormt bakrom å springe i på slutten og kunne nok ha økt ledelsen. Bernt var farlig frempå et par ganger, han og Daniel Lie viste tegn på at det bor mye i dem. Ellers klarte Stian Lima å drible av et par Klepp-spillere så dem lå strødd før et ryggsekkskudd gikk over, Kleiberg søkte også etter vinkelen på et skudd, mens Anders Idsøs heading gikk rett over tverrliggeren.

PAY-TORE: Nakenbilde av dommer Tore Nybø. Som dommerhonorar har man visstnok laget en pay-TV ordning hvor det koster en hundrelapp for hver centimeter nedover på bildet. Det er bare å gi bud!
Luke 1: Romjulsturnering
Luke 2: Åpning av bane
Luke 3: Gutt-16 vant VVC