VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

DE NYE BRONSEGUTTENE

(09.10.21) Pangstart av Vaulen med to mål fra Daniel Lie. Noe av lufta gikk ut av Vaulen da man mistet spissduoen Mirauskas og Lie til skader tidlig.

Fredrik Paulsen skapte ny spenning etter drøye halvtimen.

Våganes var best etter deres redusering, men dagens Beachboy, Tom Arne Bø Pedersen, holdt skikk på laget defensivt.

Vaulen kom først til hektene på slutten og da hadde man to skudd i tverrligger ved Bendik Aarstad og Torbjørn Ankerheim.

Vaulen holdt unna og vinner 2-1 mot formlaget Våganes. Dermed tangerer man sin bestenotering i senere år med 3. plass som i 2017.

Daniel Lie (Mirauskas)
6 min

Daniel Lie (Aarstad)
14 min

33 min

36. Henrik Lauvsnes –> 85 minutter

Premisset var klart før kampen, seier ville gi en fin-fin 3. plass. Våganes hadde et godt overgangsvindu og stod med tre strake seire før denne, så det ville ikke bli en lett kamp.

Igjen en flott ramme rundt kampen, selv om det var foreløpig heller glissent da speaker Svein Øksnevad leste opp navna på spillerne.

Vaulen kom klart best i gang. På kampens første corner etter tre minutter slo John Petter Gilje over på lengste hvor Daniel Lie kom til en heading, men ballen landet oppå nettaket.

Vaulen fosset ned på venstre etter seks minutter. Audrius Mirauskas slo flatt mellom forsvar og keeper. På andre stolpe stod målsniken Daniel Lie som satte kontant inn 1-0!

Mer Vaulen etter åtte minutter da Bendik Aarstad headet en corner tilside. Aarstad ga alt der og rullet utover sidelinjen.

Våganes' første sjanse kom etter 12 minutter da Tom Arne Bø Pedersen fikk reddet til corner. Den påfølgende corneren ble klarert unna av de oransje.

Det var nærmest kopi da Vaulen doblet etter 14 minutter. Bendik Aarstad dro seg ned på venstre, slo 45 til Daniel Lie som satte fra kort hold.

Både Lie og Mirauskas var usikre før kampen og det var klart at man måtte gjøre et tidlig bytte. Audrius Mirauskas holdt seg til hamstringen da han ble byttet ut til fordel for Eivind Ankerheim.

Kampen hadde jevnet seg ut her. Tom Arne Bø Pedersen leverte en ny god redning etter 23 minutter.

Daniel Lie stod stadig og strekket låret utpå der. Hvor lenge skulle han holde?

Kampen hadde dødd hen og det var mye spill på midten.

Daniel Lie satte fart etter 32 minutter, men han klarte ikke å løpe raskt lengre grunnet skaden.

Våganes reduserte etter 33 minutter da Fredrik Paulsen styrte et innlegg fra høyre inn fra kort hold.

Michael Sivertsen erstattet Daniel Lie etter 33 minutter. Dermed hadde Vaulen byttet ut begge sine spisser.

44 minutter nå og Tom Arne Bø Pedersen ruste ut og fikk stagget en spiller i rødt som hadde kommet seg fri.

Dommeren la til et minutt. Vaulen hadde åpnet forrykende, men mistet trykket da begge spissene gikk av.

En meget viktig andre omgang stod foran Vaulen med tanke på 3. plassen man hadde i sikte.

To bytter i pausen. Øyvind Vollen og Eirik Moen kom inn for Knudsen og Arefjord. På vei mot garderoben ble Arefjord stoppet for å signere autografer!

Heller rolig start på omgangen. Våganes hadde det meste av initiativet. Eivind Ankerheim hadde riktignok en volley midt på keeper etter 52 minutter.

Våganes' Bore Haaland fikk gult kort etter 61 minutter for å ha hektet John Petter Gilje i stor fart nedover venstresida.

Så et skudd utenfor fra Våganes etter 65 minutter. Vaulen slet her og man virkelig jobbe seg tilbake i kampen selv om man ledet.

Dagens bestemann Tom Arne Bø Pedersen holdt så et skudd fra nummer 22 etter 68 minutter.

Tommen stod bak og det var akkurat som i gamledager da han instruerte hele forsvaret. Hans dirigering holdt oss nok inne i kampen.

Bytte for Vaulen da Eirik Haglund kom inn for Sivertsen etter 73 minutter.

Våganes gjorde også en del bytter og Vaulen kom bedre med det siste kvarteret.

John Petter Gilje slo opp på Bendik Aarstad i boks, han kunne ha skutt tidligere, men måtte nøye seg med corner. Simon Sakkestad fikk ikke styrt corneren på målet etter 77 minutter.

Torbjørn Ankerheim la så opp til Bendik Aarstad som skjøt i tverrligger og over etter 79 minutter!

John Petter Gilje hadde fått mye juling og ble erstattett av Knudsen etter 81 minutter. Dermed fikk man også et oppspillspunkt der fremme.

Flere bytter fulgte. Eirik Haglund hadde fått seg en lyskestrekk og ble erstattet av Morten Breivik, samtidig kom Henrik Lauvsnes inn på venstrebacken for Ås.

Vaulen stod markant lengre opp i banen i denne fasen. Etter 89 minutter skjøt Torbjørn Ankerheim i tverrliggeren og over!

Vaulen holdt unna i to tilleggsminutter og seieren var et faktum. Norge har fått sine nye bronsegutter!

DAGENS BEACHBOY
En jury kårte Tom Arne Bø Pedersen til Vaulens bestemann. Han fikk to svære sekker med doruller og merch fra Christian Tollefsen som jobber i Metsä Tissue.