VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
SURE BAKLENGS


(23.08.21) Ikke noe å si på at Gjesdal vant 3-0 mot Vaulen, men måten målene kom på var av det bitre slaget. Først et raskt tatt frispark hvor Vaulens keeper ennå stilte opp muren, deretter en klar offside på 0-2. Kampen var avgjort da Gjesdal pyntet på resultatet like før slutt.

Et tett kampprogram har gitt mange skader for dette laget og i dag måtte man også klare seg uten viktige John Petter Gilje som var syk.

Ellers meget kjekt at så mange tilskuere kommer og ser på B-lagets kamper. Godt med folk i dag også, her er det tett mellom vaulenpersonlighetene.

Bilder fra kampen finner du her!
VAULEN B
0–3
GJESDAL FK

3 min Sven Edland-Næsse

50 min Vegard Blikra-Undheim

86 min
Vegard Blikra-Undheim

23.08
Serie
Vaulenbanen Tilskuere: 30
Dommer: Ronny Ludvigsen (Lura)
1. Jack Aguera


2. Magnus Torgersen
<– 70 minutter

5. Bendik Aarstad

773. Simon Sakkestad
824. John Herman Ås
<– 46 minutter

16. Nils Ivar Arefjord <– 64 minutter

8. Eirik Moen
<– 75 minutter
2264. Torbjørn Ankerheim <– 79 minutter (–> 85 minutter)

26. Michael Sivertsen
<– 46 minutter (–> 79 minutter)

11. Jean André Gjelsten <– 46 minutter

10. Eivind Ankerheim <– 79 minutter

9. Tom Arne Bø Pedersen –> 46 minutter

13. Øystein Winsnes –> 46 minutter

21. Mads Isaksen –> 46 minutter (< 85 minutter)

20. Lars Petter Grønvigh –> 64 minutter

23. Øyvind Steinsbø –> 70 minutter

22. Chris Dodds –> 75 minutter

30. Eivind Staurland –> 79 minutter
FØRSTE OMGANG
Speiderrapportene på Gjesdal gikk ut på at de hadde et høyt tempo med mange løp på sidene. Vaulen hadde derfor en litt mer defensiv utgangsformasjon med 4-4-1-1.

Vaulen har slitt voldsomt mot unge og bevegelige lag, i dag hadde man riktignok senket snittalderen på troppen fra 35,9 år til 34,1 år selv med 49 år gamle Øystein Winsnes i troppen.

Vaulen tapte myntkastet og fikk den særs lave kveldssolen i mot.

Gjesdal fikk frispark rett utenfor boksen etter tre minutter. Vaulens keeper stod ved stolpen og stilte opp muren da Sven Edland-Næsse var snarrådig og trillet ballen inn i motsatt hjørne. 0-1 til Gjesdal selv om vaulenspillerne var meget misfornøyde.Gjesdal rullet over Vaulen og på en kontring etter syv minutter var dem nær ved å doble, men Åsebøs forsøk ble reddet på streken.

Gjesdals Christer Eide Hansen fikk gult kort for munnbruk etter 12 minutter, men klarte ikke å snakke slik at han fikk tilsnakk like etter.

Vaulen hadde knapt vært over midten, men fikk en corner etter 13 minutter. Michael Sivertsens serve fant hodet til Simon Sakkestad som headet over.

Flere sjanser til Gjesdal fulgte. Først skjøt Blikra Undheim i nettveggen, før Jack Aguera leverte en stor redning minuttet etter da Gjesdal var alene gjennom.

Eirik Moen var for sen i en takling etter 22 minutter og fikk gult kort.Fem minutter senere levde Moen farlig da han hektet en motspiller på ny, men dommeren lot han få en sjanse til.

Gjesdal hadde tilsynelatende klar bane mot mål etter 31 minutter, men en voldsom sklitakling fra Bendik Aarstad på 16 meter reddet dagen.

Vaulen hadde slitt voldsomt i starten. Gjesdal gikk på mange løp man slet med å fange opp og var også flinke til å finne hverandre i mellomrommet. Blikra Undheim var frempå igjen etter 33 minutter, men Jack Aguera reddet.Det siste kvarteret fikk Vaulen mer kontroll på det, man fant Eivind Ankerheim på løp et par ganger, men det var for lang strekk mellom lagdelene.

Vaulen hadde også noen langpasninger hvor kvaliteten var for lav.

At man gikk til pause liggende under bare 0-1 var i det minste oppløftende foran andre omgang.ANDRE OMGANG
I pausen gjorde Vaulen tre bytter. Inn kom Øystein Winsnes, Mads Isaksen og Tom Arne Bø Pedersen. Ut gikk John Herman Ås, Jean Andre Gjelsten og Michael Sivertsen.


En kontrollert redning av Jack Aguera fulgte etter 48 minutter da Gjesdals corner ble lagt utover klar til skudd.

Gjesdals andre mål var også av det leie slaget. Vaulen mistet ballen på høyre og bortelaget tredde gjennom Blikra Undheim som fosset gjennom og gjorde ingen feil.
Her var Vaulen i fistel da det lignet på en klar offside.Gjesdal fortsatte å styre til rundt timen før Vaulen startet å få til noe. Svær sjanse til Eivind Ankerheim som fikk avsluttet i boks etter 61 minutter, mens Nils Ivar Arefjord lå og luktet på returen.

Vaulens keeper Jack Aguera var raskt nede og reddet en heading etter legg fra høyre etter 63 minutter. Jack var som en panter der, meget bra.

Lars Petter Grønvigh fikk sjansen på høyrekanten da han erstattet Arefjord etter 64 minutter. Samtidig lignet Vaulen mer på 4-4-2 her med Tom Arne Bø Pedersen og Eivind Ankerheim på topp.Brunel fikk gult kort hos Gjesdal etter 66 minutter da han hogget ned Torbjørn Ankerheim.

Godt med folk også denne gangen og etter 70 minutter måtte Magnus Torgersen gi seg, inn kom Øyvind Steinsbø.

Vaulen hadde mer trøkk når dem gikk fremover nå og man håpte på en sluttspurt.

Eivind Ankerheims skudd fra 22 meter mistet litt fart i en blå slik at keeper fikk en enkel jobb etter 73 minutter.Chris Dodds kom inn på midten for Eirik Moen etter 75 minutter.

Bendik Aarstads heading på Mads Isaksens corner landet oppå nettaket etter 76 minutters spill.

Motsatt lagde Vaulen frispark på 16,6 meter, men Edland-Næsses forsøk ble reddet.

Begge Ankerheim-brødrene gikk av etter 79 minutter. Michael Sivertsen kom innpå igjen, mens Eivind Staurland kom inn som stopper. Dermed flyttet man Bendik Aarstad et hakk opp for å gi mer kraft på midten.Simon Sakkestad hadde truffet godt på sine voldsomme taklinger tidligere i kampen, men etter 82 minutter bommet han noe slik at det ble gult kort.

Pasningskvaliteten hos Vaulen hadde forverret seg med slitne spillere og det var lite håp igjen hos de skuelystne.

Mads Isaksen jaget en ball mot hjørneflagget, bare for å krasje med flagget og trå over. Han kunne ikke fortsette og Torbjørn Ankerheim erstattet han etter 85 minutter.Etter 86 minutter stormet Vegard Blikra Undheim frem og punkterte kampen med 0-3.

Det ble også sluttresultatet. Vaulen fikk det som ventet tøft mot opprykksfavoritten, men hadde nok hatt større sjanser om man hadde hatt flere markante spillere tilgjengelige.

Neste oppgave blir nå Madla C i Rogalandscupen allerede på torsdag.


Vaulen (4–4–1
–1): Jack Aguera – Magnus Torgersen, Bendik Aarstad, Simon Sakkestad, John Herman Ås – Nils Ivar Arefjord, Eirik Moen, Torbjørn Ankerheim, Michael Sivertsen Jean André Gjelsten Eivind Ankerheim.JACKS BOTHJØRNE

Botsjef Jack Aguera noterer seg det minste feiltrinn. Over til deg Jack!

Den eneste bonus som kom fra kampen var en sum på 157kr til kassen.*

Applaus til Eirik Moen som spurte etter en sjanse nr. 2 etter å ha vært 1 minutt for sent til møtetiden... men spanderte mest av alle til avslutningsfesten uansett.

En spesiell ny bot ble født i løpet av kvelden som bare tilhører kapteiner. Hvis de taper «coin toss» og vi må spille med sol i øyene, så må de gi et smått bidrag.

*Botmesteren ha prøvt å være så korrekt så mulig. Han alltid setter pris på noe korreksjoner hvis han har gjort feil.

19.8 - Gjesdal
Navn Lovbrudd Beskrivelse Bot
John Petter Gilje

Tapt Coin Toss - spill mot sol 10 kr

23.8 - Gjesdal

Navn Lovbrudd Beskrivelse Bot
Eivind Ankerheim
§5 For sent
27 kr
Simon Sakkestad
§15 Tapt Coin Toss - spill mot sol
10 kr
Eirik Moen
§8 Bli slått tunnell på i kamp
20 kr
Øystein Winsnes
§8 Bli slått tunnell på i kamp
20 kr
Eirik Moen
§2 Gult for snakking
50 kr
Simon Sakkestad
§1 Gult kort
10 kr
Bendik Aarstad
§1 Gult kort
10 kr
Øystein Winsnes
§1 Gult kort
10 kr

Totalt
Bendik Aarstad
10 kr
Chris Dodds 70 kr
Eirik Moen
70 kr
Eivind Ankerheim 27 kr
Espen Knudsen
10 kr
Jack Aguera
20 kr
Jean Andre Gjelsten
88 kr
John Petter Gilje
40 kr
Magnus Kartevold
0 kr
Magnus Torgersen
10 kr
Michael Sivertsen
70 kr
Øystein Winsnes
30 kr
Simon Sakkestad
30 kr
Tom Arne Bø Pedersen
50 kr
Torbjørn Ankerheim
10
Grand total 535 krOPPBYGGING TIL KAMP
Ekstremt tett kampprogram for B-laget som knapt rekker å trene i denne fasen av sesongen. Håpet var at noen av dem som stod over sist var klare igjen.

John Petter Gilje meldte seg syk på kampdagen. Magnus Kartevold er ute i en uke til minst. Stian Lima står iallefall over her etter strekk sist. Øyvind Vollen sliter ennå med leggen og dette var for tidlig.
Espen Knudsen var ikke 100% og man lar han hvile til torsdagens kamp. Gode nyheter er at Eirik Moen og Michael Sivertsen er klare igjen. Kampen kom for tidlig for Alexander Nilsen Surdal, mens Christian Gramstad sliter med et vondt kne. Audrius Mirauskas er opptatt med barnepass på mandag, men skal være klar til torsdag. Thomas Idsø har også meldt seg klar til torsdag.

Det er spørsmålstegn bak Eirik Haglund og Eric Ordaz som sliter med sine vondter. Tom
Are Svenning, Mikael Jensen, Morten Breivik, Andreas Svensen og Fredrik Bjørnsen er langtidsskadde. Morten Fløtre Solheim er offshore.

Trener Jarle Eike måtte derfor grave godt ned i stallen igjen og det er duket for evigunge Øystein Winsnes (49) i troppen!

Gjesdal spiller 4-5-1 og har en god sentral midtbane med kanter som går på stadige løp.

DAGENS PROFIL

Hvor var du 25. oktober 1993?
Øystein Winsnes debuterer for A-laget.

Hvor er du 23. august 2021?
Øystein Winsnes årsdebuterer for B-laget.

Han er som en vampyr - evigung selv om han fyller 50 år i vinter. Han er sjelden å se i sollys og har et anstrengt forhold til løk, så det kan være hemmeligheten.

Øystein Winsnes er nok den eldste spilleren i divisjonene her lokalt med sine 49 år.
Hans A-lagsdebut kom i 1993 og hans siste A-kamp var i 2017 som 45-åring. Totalt 221 kamper og 9 mål av venstrebacken som var med da Vaulen rykket opp i 3. divisjon i 2000 for første gang siden 1968. Han var med da Vaulen tok seriegull i 2002.

Han må ha rundt 200 kamper for B-laget også? I 2000 stod han nemlig på 57 kamper og 31 mål for B-laget og han har jo spilt en del der de siste 20 årene også...

For C-laget har han 134 kamper og 100 mål!