MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vi ser nærmere på Madla
(26.03.12) Torsdag møter man Madla i NM-kvalifisering. Vi bygger opp til kampen med å se nærmere på vår neste motstander.
Klubben har omlag 1000 medlemmer og er med det en av fylkets største klubber. I 2001 rykket A-laget opp fra 5. divisjon hvor dem lå i alle år utenom i 2004 da dem var i 3. divisjon. Denne sesongen er dem tilbake i det gode selskap etter at dem jo kom foran Vaulen i fjor.
Madlas sportslige leder Jone Edland ser frem til å måle krefter mot lag som Klepp, Staal og Brodd, samt reservelagene til Viking og Start.
"Madla IL er glad for opprykket til 3.divisjon, og vi ser frem til å være med i «indrefileten av lokalfotballen». Vi har tro på at vi kan slå godt
Offisielle møter på 2000-tallet
10.06.04 Madla - Vaulen 1-3
09.09.04 Vaulen - Madla 2-1
06.06.11 Vaulen - Madla 2-3
22.09.11 Madla - Vaulen 2-4
fra oss, og har målsetting om en topp 8-plassering. Cupkampen mot Vaulen vil være en stor og fin utfordring for oss og en pekepinn på hvor vi står. Vi tipper det blir en jevn kamp, med to gode og hardt satsende lag," forteller Edland.
"Vår nye hovedtrener er Geir Lunde, og han gleder seg til en spennende sesong i 3.divisjon. Teamet rundt A-laget består av assistent og daglig leder Morten Tønnessen, spillende assistent Eskild Einarsen og oppmann Kåre Eskedal."
I troppen finner man to tidligere Vaulen-spillere i Ørjan Olsen og Tore Tjentland. Førstnevnte er høyaktuell fra start, mens Tore lenge har vært skadd og nok er uaktuell i startelleveren.

Nye spillere foran sesongen er Ørjan Olsen, Michael Sunde, Nicholas Grinde, Steffen Jacobsen (fra egen juniortropp).

Troppen: Arild Johnstuen Nilsen, Asbjørn Osland, Chris Danielsen, Christian Haug Cock, Daniel Kvernstrøm, Eivind Jørgensen,  Emir Nuhic, Eskil Hedén Einarsen, Fredrik Lanne, Kenneth Eskedal, Kjetil Refsland, Michael Sunde, Nils Marius Wikman Skjæveland, Steffen Klemetsen Jakobsen, Stian Andersen, Thomas Larsen, Thomas Sundal, Tor Thorvaldsen, Tor-Kristian Jensen, Tore Sæbø Tjentland, Vidar Selvåg, Ørjan Olsen.

SKAL STOPPE VAULEN: Ørjan Olsen fikk 119 kamper mellom stengene for Vaulen på tre opphold mellom 2006 og 2011.