Skru den som Andi
(09.09.04) Madla ga ingenting ved dørene og Vaulen måtte slite. Det stod 1-1 da man nærmet seg fem minutter på overtid, da ordnet Anders Idsø det med litt oransj magi!
ORANSJ MAGI: Andi skrudde den i krysset
2-1
MADLA
2 min
Jan Eirik Erlandsen
Eirik Ekholdt (Eivind Staurland)
22 min
Anders Idsø
95 min
9. september - Hinna - Tilskuere: 50 - Serie - Dommer: Ronald Urban (KFUM)
8. Jarle Eike (K)
9. Eirik Ekholdt <- 69 minutter (->90 min)
16. Eric Ordaz
Ronny Hauge, Øystein Winsnes og Erik Gysland manglet hos Vaulen, men Ole Bjørn Bredesen var tilbake igjen etter en god og lang ferie.
Dommer i dag var Ronald Urban som dømte sin 2499. kamp, på lørdag runder han 2500! Vi gratulerer på forskudd!
Madla virket å vært tent for oppgaven og gikk ut for fullt det første kvarteret med aggresivt spill.
Knappe to minutter hadde gått da Madlas høyreving lurte seg igjennom på et løp. Alene mot en noe feilplassert Tom Arne Bø Pedersen plasserte Jan Eirik Erlandsen ballen i det lengste hjørnet.
Vaulen slet med å komme seg gjennom den tettpakkede Madlamuren, nærmest i starten var Christophe Dagsland som headet over en Stein-Ivar Andersen kross etter fem minutter.
Vaulen slet virkelig med å få ballen i spill og Madla fortsatte å presse fremover. Etter 12 minutter var Tommen lynraskt nede og fikk reddet med en enhåndsredning. En redning som visstnok var blant kandidatene til pizzaprisen...
Etter marerittstarten tok man mer og mer over. Man trøkket på fremover, etter kvarteret var Eirik Ekholdt servitøren, men Anders Idsø fikk ikke skikkelig klem på utside skuddet.
Så etter 22 minutter slo Thomas Idsø et frispark til Eivind Staurland som med en touch la igjen til Eirik Ekholdt som fra 5 meter dundret ballen i mål til 1-1!
Dette var Eddis tiende seriemål denne sesongen.
Så måtte to spillere ut med skader. Ole Bjørn Bredesen kom inn for en lyskeskadet Stian Lima etter 27 minutter, mens keeper Bjarne Hov kom inn minuttet senere da Tom Arne Bø Pedersen måtte kaste inn håndkleet da han ikke følte seg helt vel.
Det var litt fantasiløst over Vaulens angrepspill. Som regel ble det skudd fra distanse da oftest med Idsøbrødrene, men Madlas keeper stoppet det meste.
Etter 40 minutter fikk Eivind Staurland kjempetreff, men det tunge skuddet gikk rett på keeper.
Christophe Dagsland fikk så en gratissjanse da han vant et dårlig utspill, han headet til Ekholdt, fikk ballen igjen og la an fra 20 meter, men keeper var flott med på skuddet som var oppe til høyre.
Rett før pause var det Stein-Ivar Andersens tur, ballen kom over på hans side og fra 30 meter sendte han avgårde et langskudd som keeper måtte strekke seg etter for å få gitt til corner.
PIZZAGUTTENE: Tom og Kistå sammen med vaktmester i Hinnahuset - Kjell Michalsen.
Vaulen fortsatte der dem slapp i slutten av første omgang, man malte på og var tålmodige med at det skulle lykkes til slutt.
Etter 48 minutter kastet Stein-Ivar Andersen inn til Dagsland i feltet, han driblet flott av en haug med folk i feltet, men skuddet trillet lett inn i keeperens armer.
Så en sjelden pasningsfeil av Jarle Eike som sendte en Madlaspiller igjennom, Alexander Landsnes fikk skjært av før Jarle flott fikk ryddet opp sin egen feil.
I det 59. minutt traff en Anders Idsø corner hodet til Jarle Eike, men kapteinen headet like utenfor. Man nærmet seg altså selv om de store sjansene manglet.
Så etter 68 minutter, Ekholdt slår en høy ball inn til Anders Idsø som skyter i stolpen og ut fra 10 meter!
Like etterpå kom Henning Frode Holm inn for Ekholdt.
Sverre Gjuvsland prøvde seg så ved halvspilt omgang, men kanonen fra omlag 30 meter gikk like utenfor krysset.
Nå trykket man på og Madla konsentrerte seg om å forsvare seg, Anders Idsø hadde nok et forsøk etter 74 minutter, men fikk ikke skikkelig treff med foten og skuddet trillet utenfor den høyre stolpen.
Etter 82 minutter gikk en Madlaspiller i bakken med en kneskade. Det ble stopp i spillet og Vaulen holdt et taktisk møte i Time Out'en. Man bestemte seg for å ta frem Sverre som spiss og spille i en 3-4-3 formasjon.
TIME OUT: Vaulen legger inn nådestøtet...
Man kom seg i gang igjen og fire minutter før ordinær tid prøvde Anders Idsø seg igjen, men det var ikke sting i skuddet og ballen gikk over.
To minutter senere vant Sverre en corner fra Anders Idsø, ballen gikk til Holm, men skuddet gikk fortvilende nok rett på keeper. På sidelinjen var man nå febrilske, skulle det ikke lykkes tross stor dominans?
Fem minutter var lagt til og etter to av disse kom Ekholdt innpå igjen, Dagsland gikk ut.
Ny sjanse til Vaulen like etter, et pent legg fra høyresiden ved Stein-Ivar Andersen fant Thomas Idsø, men headingen gikk over krysset.
Så fire minutter på overtid ble Sverre Gjuvsland felt på 16 meterstreken. Thomas Idsø tok frisparket kjapt, ballen gikk i mål, men dommeren annulerte da han fremdeles dirigerte vekk muren.
Vaulen fikk et nytt forsøk og dermed var det gjort. Med et drømmetreff skrudde Anders Idsø ballen helt opp i lengste vinkel til 2-1 til ellevill jubel!
Dermed vant Vaulen en fortjent sliteseier og er på toppen av tabellen med en kamp mer enn Bryne og Randaberg.