(17.12.06) I 2002 vant Vaulen C sitt første av tre strake KM i 7-er fotball.
Vaulen C vant KM!!!
Vaulen - Bjerkreim 4-2
Mål: Øystein "Lineker" Winsnes (2), Eirik Ekholdt (2)
Endelig et Vaulen lag som gjør jobben! Kretsmesterfinalen ble i går spillt på Hinnabanen. Vaulen C tok imot Bjerkreim. Bjerkreim hadde før gårsdagens kamp, ikke tapt på 2 1/2 år. Men igår møtte de altså overmakten fra Vaulen.
Etter en overbevisende semifinale, var nok Vaulen en liten forhåndsfavoritt. Men Bjerkreim begynte best. Etter en noe nervøs start på kampen, kom endelig det første målet mot slutten av første omgang. Keeper Eirik Sunde var sjanseløs på et fint skudd fra ca 10 meter.
Etter målet foretok trener Frode Lima et par skifter. Dette viste seg å ikke gi resultat med en gang. I starten av andre omgang økte Bjerkreim ledelsen til 0-2. Dette tente hjemmelaget som nesten umiddelbart reduserte ved det nye stjerneskuddet Øystein Winsnes. Winsten er et eksempel fra Vaulens meget gode ungdomspolitikk.
Etter stort press, kunne Winst nok en gang kline ballen i mål. Et kjempeskudd satt klistret ved stolperoten. Dette sendte den ene tilskueren til himmels. Og da Eirik Ekholdt satte inn 3-2 tok jubelen helt av.
Vaulens veteran-keeper, Eirik Sunde, øynet sjansen til å krone sin fantastiske karriere med et KM-gull. Og bare minutter senere punkterte Ekholdt kampen med sitt andre og Vaulens fjerde mål for kvelden.
Dermed gikk KM nok en gang til Vaulen. Det begynner å bli et par år siden, men blir nok ikke lenge til neste seier.
KRETSMESTRENE: Bak fra venstre: Jone Olsen, Eirik Ekholdt, Eirik Sunde, Olaf Espeland, Espen Særvoll, Christian Lie, Fredrik Eriksen. Foran fra venstre: Jostein Jensen, Kjetil Stensland, Frode Lima, Stian Lima, Øystein Winsnes og Vidar Skålevik.