Julekalender - luke 1
(01.12.06) Med overskriften "Vaulen Dream Team klar for finalen", kunne vi 24. oktober 2002 lese om et Vaulenlag som gjorde det svært godt i gatecupen. Fire år senere ser man at flere fra den samme gjengen nå er de unge fremadstormende spillerne på A-laget.
24.10.02
Vaulen Dream Team klar for finalen
Sande gård 2-2 Vaulen Dream Team
Semifinale i gatecupen på Siffen, Vaulen videre på flere cornere, møter Team Coca Cola i finalen.
Mål: 0-1 Jonas Kartevold, 1-1 Henriette Sømme, 2-1 Ruben Sørsdal, 2-2 Henrik Jelsa
JUBELSCENER: Magnus Kartevold (t.v.), Henrik Jelsa, Alexander S. Nilsen og Jonas Kartevold.
Vaulen Dream Team skårte det første målet helt i starten på kampen, og fikk to baklengs før pause.
Helt i siste minutt (kanskje bare sekunder) utlignet Vaulen Dream team 2-2 og vant på bedre statistikk på corner, og var velfortjent etter knallbra innsats.
Det var en spennende kamp. Sande Gård var fysisk beinharde, og trener og spiller fikk tilsnakk av dommer.
Vaulen Dream Team jobbet og jobbet, og fikk tilslutt uttelling for strevet. Sande Gård er 13 år, mens Vaulen Dream Team består bare av 12-åringer. Kanskje Benny skulle vært å sett på kampen... hehehe...
Nå venter vi med spenning på finale-kampen på søndag kl. 11.00 på Bryne stadion. På ettermiddagen blir det festligheter for de 4 beste lagene i gate cup'en.
Flott jobb av lagleder Ragnar Klette som har følgt de godt opp!
VAULEN DREAM TEAM: Bak fra venstre: Tore Bjørheim, Elin Skjørestad, Jonas Kartevold, Henrik Jelsa, Aleksander S. Nilsen, Magnus Kartevold. Foran fra venstre Karen Elve Strand, Andreas Vollen, Espen Tveit Klette.
Skrevet av Arvid Strand
01.12.06
Og drømmelaget var det...
Alle spillerne på laget fra 2002 har gjort det bra i Vaulen på jente- og guttesiden. Noen av dem er klare til å ta steget opp blant de beste.
Kantspilleren Alexander Surdal Nilsen (innfelt) overbeviste da han var med i POL-turneringen. 16-åringen scoret to mål i finalen mot 3. divisjonslaget Buøy. Espen Klette fikk sin debut for A-laget i sommer og fikk poeng i Aftenbladet i sine to første kamper!
Henrik Jelsa har også fått en smak på A-lagsfotball. I høstens siste kamp viste han prov på intelligent spill og viste seg drakt 10 verdig. En ung Bergkamp..? Magnus Kartevold er et annet eksempel på en spiller som har en lysende karriere foran seg.