MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Vaulen søker sponsorer
(28.04.13) Den 25. mai skal vi feire 75 årsdagen til Vaulen med en stor insiderturnering hvor både spillere i alle aldre, samt alle foresatte og venner av klubben skal kunne delta. Vi lover å ha både lotterier, grilling, pølser, is og helt på slutten av dagen blir det et voksent arrangement i klubbhuset.

Vi ber deg derfor sette av dagen 25/05 for Vaulen IL.

Et av våre mål er at Vaulenbanen skal være flott og innbydende med flotte reklameskilt rundt banen den 25. mai. Dagens gamle skilter skal tas ned og erstattes med nye flott skilter fra gamle gode sponsorer av Vaulen IL og helt nye sponsorer som vi alle kan bidra til.

For at alle lagene skal kunne få glede av å bidra til at banen blir flott og ikke minst skaffe egne penger til lagkassen som laget kan kjøpe is, reise på tur, kjøpe nye drakter osv. Har vi bestemt at 50% av årets fakturerte beløp ved 5 årskontrakt og 30% av årets fakturerte beløp ved 3 årskontrakt på de avtaler lagets foreldre og foresatte skaffer, går rett tilbake til laget. Det er en flott jubileumspresang til beste for klubben, banen og lagene.

Alle kjenner noen, som kjenner noen, som ser behovet for å markere sitt firma på Vaulenbanen og samtidig støtte opp rundt vårt 75 års jubileum. Ettersom skiltene skal lages og ikke bør skiftes hvert år har vi valgt å kun legge opp til 3 eller 5 års avtaler. Avtaler ligger vedlagt og er selvforklarende.

For at alt skal bli ferdig til den 25. mai har vi valgt å sette salgsperioden fra dags dato og frem til 10. mai. Hver tirsdag i salgsperioden vil det være personer fra styret i klubbhuset fra 20:30-21:00 for å ta i mot de kontrakter du har skaffet.  Det laget som skaffer samlet høyest beløp vil også vinne et jubileumsgavekort på Kr 5000,- og det vil bli delt ut den 25. mai til lagets oppdame/mann.

Det vil komme ukentlige status på vårt nettsted, http://www.vaulen-il.no/, på hvilke lag og status solgt i kampen om  jubileumsgavekortet.

Vi håper å se dere alle både den 25. mai og en eller flere tirsdager på klubbhuset mellom 20:30-21:00.

Takk for at du bidrar til beste for klubben, laget og jubileumsåret.

Med vennlig hilsen
Kristen Kildal
Leder Vaulen IL

VEDLEGG:
Sponsorkontrakt