MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


A-laget styrker seg
(25.08.20) A-laget har fått styrket stallen. Trener Aleksander Idland forteller at man har hentet inn fem nye. "I går signerte vi kontrakt med Erlend Høllen Sjøen, Sisco Mick, Espen Breivik, Morten Breivik og Henrik Haug Laursen."

"Henrik kommer fra Gran og er en ung midtstopper som også kan spille som anker på midten. Han er flink med ballen og god i posisjoneringen."

Samtidig forsvinner to unge spillere som kunne ha spilt for G20 i høst. "Amund Belaska og Eirik Aaberge skal i militæret. Belaska har forøvrig tatt håret nå," humrer Aleksander.

De nye inn
Når det kommer til Henrik Haug Laursen (f.
31.07.2001) så er han fra Lunner, men skal nå studere i Stavanger. Han er 19 år og har spilt for Lunner og sist Gran. For Gran fikk han prøvd seg i G19 Elite og han fikk også fire A-kamper for dem i 4. divisjon sist høst.

Morten Breivik (f. 02.07.1991) er broren til Espen. Sammen ble de regnet som svære talenter på 00-tallet. Morten har inntil nylig spilt for B-laget, men ønsker nå altså å ta steget opp!
Idland var jo og scoutet på forrige B-lagstrening og bet seg nok merke i denne allroundspilleren.
Brødrene herjet for Vaulen på aldersbestemt sammen med søskenbarnet Kjetil Breivik, som igjen er sønn av tidligere A-lagsspiller Helge Breivik.

PRØVER SEG HAKKET OPP: Morten Breivik tar steget opp fra B-laget.

Erlend Høllen Sjøen, Sisco Mick og Espen Breiviks ankomster skrev vi om tidligere denne måneden. Les mer her!

Spillerne ut
Eirik Aaberge ble hentet fra Vidar før sesongen, men grunnet skader fikk han kun et innhopp i A-lagets siste kamp før pandemien satte en stopper for mer seniorfotball.
Midtbanespilleren var godt skolert fra Viking hvor han var til han var 17 år og i 2019 fikk han da også en håndfull kamper for Vidar 2 i 4. divisjon.


BYTTET KLUBB: Amund Belaska i Hinnadrakt mot Vaulens juniorlag vårsesongen 2019.

Med sitt ene mål blir Amund Belaska høyst trolig toppscorer for A-laget denne sesongen! Vaulen rakk jo bare å score en goal på sine tre treningskamper i vinter, nå kan han ha toppscorerpokalen stående på kaserna...
Amund kom til Vaulen forrige sommer da han øynet mer A-lagsspill der enn for høytflyvende Hinna. I Vaulen fikk han også spille i drømmeposisjonen sin som spiss, mens han i Hinna ofte måtte nøye seg med stopper- eller kantrolle.
En herlig fighter av en spiller som scoret fire mål på 14 A-kamper. Blir et stort savn i Vaulen.

Blir samarbeidslag med Brodd og muligens Klepp(!)
Joao Prates og Aleksander Idland skal i høst lede det nyoppstartede G20-laget
hvor unge spillere som Henrik, Erlend og Micky vil komme godt med. Nå er det også klart at man vil samarbeide med Brodd rundt dette laget, som nå er omdøpt til Vaulen/Brodd hos forbundet.
"Ja, det ble klart for bare et par timer siden. Faktisk skal det også være aktuelt å samarbeide med Klepp om dem ønsker å gi et kamptilbud til ungdommene sine," bekrefter Idland. "Planen er å arrangere hjemmekampene til søndagskvelder.
FÅR SPILLE KAMPER: G19-laget fra mai i fjor. Nå får dem spille kamper igjen etter at NFF Rogaland åpnet opp en G20-klasse.