MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Tilbake i Vaulen
(07.08.20) Ingen kamper i sikte altså, men A-laget er nå igjen rundt 15-16 spillere. Man har fått tilbake Erlend Høllen Sjøen og Sisco Mick, pluss Espen Breivik.
Vi forstår det slik at dem skal være med fremover når A-laget nå starter sine offisielle treninger igjen på mandag.


Erlend Høllen Sjøen - 2000-modell som var drivende god på midtbanen før han dro i millitæret. Skal ha vært på vakt ved Pasvik Grensestasjon. Fikk 18 A-kamper fra 2018 til 2019. Vaulengutt som spilte aldersbestemt i klubben.


Sisco Mick - 2000 modell også han. Tilbake fra ett år i Skjold militær leir i Indre Troms. Rask og dribleklar kant, som også kan være midtspiss. Rakk 26 kamper og 4 mål på to sesonger før han dro. Spilte ungdomsfotballen i Vaulen, men er opprinnelig fra Buskerud.


Espen Breivik - 1992-modell som spilte med Yann Erik de Lanlay på aldersbestemt. Spilte alle år i Vaulen og ble regnet som et stort talent. Fikk sin eneste A-kamp mot Riska 7. april 2011. Har siden blant annet studert i Bergen.


Turnering satt som en gulrot for høsten
Regjeringen vil ikke åpne for breddekamper fra 1. september. Utsettelsen setter sesongen 2020 i limbo for seniorene.
På mandag er det planlagt et møte mellom NFF og regjeringen. Vi forstår at agendaen nå vil være å komme i gang med normale treninger som et første steg.
Vaulen skal forøvrig ha meldt på to lag, A- og B-, til SIF og FC Shows sin turnering "Beverly League". Dersom det ikke blir seriespill og man får klarsignal i løpet av høsten så håper man å arrangere en turnering etter Champions League-formelen med sluttspill på SIF stadion.