MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Even takker av
(22.04.20) Even Sandøy Nærum bekrefter at han gir seg på A-laget. Nå flytter askergutten hjemover. Årsaken er av de mer sjeldne...
"Føler jeg har grei kontroll på utelivet her i Stavanger, så var på tide å komme seg tilbake til hovedstaden for litt nye impulser," spøker han.
"Jeg har derfor fått ny jobb i Oslo. Det blir nok noen turer tilbake til byen, men er nok ferdig i Vaulen-drakt da jeg tenker å finne meg ny klubb i Oslo."
"Jeg vil takke for et par herlige år med masse gøy på og utenfor banen."

Hadde erfaring fra høyere nivå
27-åringen ankom klubben i 2018. Da hadde han en imponerende CV bak seg med spill i 2. divisjon for Asker og Nardo, mens han de siste sesongene hadde spilt 3. divisjon for NTNU.

HERLIG SPILLERTYPE: En slepen allround spiller på midten uten noen svakheter. Det så alltid ut som han hadde god tid med ballen. Hans rutine var også viktig i et ungt lag, mens det gode humøret av banen smittet.


Ved første øyekast er Even en bohem, men ikke la deg lure. Han var den som holdt gruppen samlet da det blåste som verst og han var første mann til å stille opp på dugnader.DRO FREM SCORINGA MOT FKH: Det ble 43 kamper og 4 mål for Even i Vaulen. Her var det noen perler og Even dro da også frem målet sitt mot FK Haugesund 2, da han nominerte sitt drømmelag nylig.