MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Even Nærum gir oss sitt drømmelag
(02.04.20) I vår serie "Drømmelaget" er det leserne som får presentere sitt beste vaulenrelaterte lag. Laget sender du inn her!
Viktor Gabrielsen satte standarden med sine morsomme betraktninger om gamle medspillere her!
Nå er det Even Sandøy Nærum som tar over stafettpinnen. I dagens tropp er det kanskje Even den det bor mest fotball i, han har da også tidligere spilt i 2. divisjon med Asker og Nardo.

På vei østover
Det er meningen at Even Sandøy Nærum skal flytte hjemover i slutten av måneden, dermed kan han fort ha spilt sin siste kamp i oransj. 27-åringen kom til Vaulen i 2018 og han har gått for et drømmelag basert på disse åra

"
Ettersom jeg etter alle solemerker vender snuten østover igjen mot slutten av denne måneden er det helt betimelig å sende inn et drømmelag bestående av mer eller mindre gode medspillere fra mine to år i klubben," forteller Even til oss.

"For å komme med på dette laget bør minst to av tre kriterier være oppfylt:
Manglende løpskraft, fravær av defensive fibre og/eller ekstremferdigheter på eller av banen."

"Det foreslåtte lag vil således være en homogen gruppe, og vil selvfølgelig være best utenfor banen. Et lag som vil være elsket av seg selv, forhatt av motstanderne og både elsket og hatet av supporterne. De vil varte opp med C-momenter i tide og utide men det er ingen tvil om at dette til tider vil være en frustrerende gjeng å se på."

"Når det kommer til formasjon går vi for en ekte italiensk beachboy-variant: 3-4-1-2."

Even Nærums drømmelag
(3-4-1-2)


1.
Eric Ordaz
Selvskreven på dette laget. Keepere er jo ofte veldig spesielle, men dette er unntaket som bekrefter regelen: top guy og en cool cat. Aktuell som nybakt far og er mannen som fisket frem et overgangsskjema til undertegnede fra hanskerommet i bilen mens han kjørte meg hjem fra første trening.

2. Kristoffer Muri
Kanskje den med svakest basisferdigheter de siste to årene i Vaulen. Likevel en av de første på blokka; få spillere er bedre til å komme under huden på motstanderne. Forkjærlighet for kort av både gul og rød valør og i likhet med undertegnede en av få som kan bli nedtegnet i dommerens bok fra benken. Vil løpe seg tom tidlig og vil da byttes med Bergum, slik at han kan innta sin favorittposisjon på benk der han er kruttsterk i meldingen.

3. Fredrik Stray Tjaum:
Apropos komme under huden på motstanderne. Dette laget kommer til å være godt likt av oss selv, og det tenker jo jeg er det viktigste.

4. Bendik Aarstad
Med to såpass heite stopperpartnere trenger vi en som alltid kan være på banen. Likevel kompletterer vi trioen med fjorårets største kortsamler. Strålende fot og pasningsferdigheter, men manglende fart. Dette blir en forsvarstreer som må falle av TIDLIG.

5. Ceu Lie Khar
Nivået han hadde i mai 2018 gjør ham selvskreven. Plassert ute til høyre hvor han kan spare seg til de offensive løpene slik han liker. Kommer med i sterk konkurranse med Morten Bjelland, et nytt tilskudd som er en livsnyter av rang og en meget god kollega.


6. Eirik Haglund
Normalt ville jeg satt meg selv inn på laget, men det er jo gjerne ikke noe man gjør i sjangeren «Drømmelag». Derfor er det inn med en annen østlending med svak lungekapasitet og trege muskelfibre. Får ansvaret for å dekke rommet i midtsirkelen og der blir han.

7. Tobias Fosse Ekeland
En av få unggutter som ikke er utpreget godt trent, noe som gjør at han får sjansen her på midten. Kreatør og ballspiller. Dette laget er kjørt dersom de mister ballen og Ekeland blir en viktig brikke med valgene sine. Også svært få defensive fibre, noe som teller positivt i dette selskap.

8. Thomas Surdal Arnesen
Lynkjapp kant som ikke stoppes på dette nivået når han har dagen. Det er riktignok ikke alltid. Lagets høyeste topphastighet hver kamp men også alltid en av to spillere som kommer til å løpe mindre enn Ordi.

9. Ole Wick Henriksen
Wick får drømmerollen bak spissene. Som Haglund ventet å ha en aksjonsradius på 5-10 m, men med Ekeland og Aarstad på laget vil han få mye ball i fot. Med denne posisjonen på banen vil det alltid være en målsjanse. Den andre spilleren som snitter på mindre km per match enn Ordaz.


10. Alexander Nilsen Surdal
Klassespiller som har to oppgaver i dette laget: Med en forestående russetid skal han holde lillebror akkurat nok i ørene samt ha en fri rolle for å skape litt bevegelser rundt stillestående Haglund og Wick.

11. Daniel Lie
Klassisk spiss som scorer målene sine på gamlemåten. Vinner en tøff kamp om plassen mot Amund Belaska da sistnevnte løper for mye. Dani får som resten av laget ansvaret med å holde på ball samt skape noe ut av ingenting.

Innbyttere: Undertegnede er, i likhet med Vegard Natland og Ørjan Bergum, soleklar på benk-plass og på lagfester. Bergum og Natland er nær en startplass men rett og slett for løpssterke, dette laget skal ha en etablert førsteellever som kan skyte ned ethvert tilløp til løping uten ball. Viser for øvrig til kriteriene som ligger til grunn. Bytter ut Bergum med Muri tidlig i matchen når vi har sett oss lei av taktikkpraten. Ellers er Belaska med på benk da han blir en meget viktig brikke for Vaulen i år men også en stemningsgarantist, samt tidligere nevnte Morten Bjelland. Benken kompletteres av Jarle og Ref som har tatt med skoa i tilfelle det skulle trenges litt gammel magi. Benken inneholder selvfølgelig også fullt støtteapparat med Jossen, Ravndal, Øksnevad-brødrene, Tollefsen og Haisen som stiller med kaffe og gode historier. På dette laget er det mest kamp om benk-plassene, det vil være så god stemning der at ingen har lyst til å være på banen.

Trener: Mannskapet ledes selvsagt av Eike og Refvik, med stort fokus på trivsel. Undertegnede vil bidra med kortsamling fra benken, samt surmuling og fotballfaglige diskusjoner med trenerteamet som alltid vil konkluderes med at Vaulen er best med meg på banen.


Beste fotballminne: Jeg har en forkjærlighet for fredags- og lørdagskamper som ender i seier og med en passe lang busstur på veien hjem. Fra Vaulen-tida må beste enkeltminnet være overtidsscoringen mot FKH 2 i fjor.

Verste fotballminne: "Det var beskjeden om at Jarle og Reff måtte gi seg."