MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Goggien presenterer statistikk fra 70-tallet
(31.12.20) Geir Hansen skrev selv ned statistikk fra årene han spilte på A-laget. Her er det mye eksklusiv statistikk som ikke ble arkivert gjennom klubbens årsrapporter.

GOGGIEN: Kjært barn har mange navn. Geir "Goggien" Hansen ble også kalt Ayala grunnet hans likhet med argentinske Ruben Ayala.

Geir Hansen var en slepen spiller for Vaulen mellom 1974 og 1979, med 140 kamper og 14 mål er han inne på klubbens adelskalender. Det hadde nok blitt enda flere kamper om det ikke var for en kneskade.

"Det var bare kjekt å gå igjennom de gamle notatene," forteller Geir. "Jeg har komplett statistikk for A-laget i alle fall for årene 1975 til 1978 da jeg spilte de aller fleste kampene."

Geir Hansen kom til klubben i en spent periode. Høsten 1973 var det nemlig snakk om en sammenslutning mellom Vaulen og Hinna, men årsmøtene i begge klubber stemte nei.

"Min tid i Vaulen startet senhøstes 1973 når Vaulen annonserte i Stavanger Aftenblad at sesongen skulle starte opp igjen til forberedelse til 1974 og at gamle og nye medlemmer var velkomne stilte jeg opp til min første trening i Hetlandshallen."

"Min tid i Vaulen startet senhøstes 1973 når Vaulen annonserte i Stavanger Aftenblad at sesongen skulle starte opp igjen til forberedelse til 1974 og at gamle og nye medlemmer var velkomne stilte jeg opp til min første trening i Hetlandshallen."

"Jeg hadde bakgrunn fra ungdomsavdelingen til Jarl, men hadde vært fraværende noen år grunnet manglende motivasjon, men trente en god del i 1973 så lysten til igjen å spille organisert fotball kom tilbake."

«Det beste jeg noensinne gjorde for klubben var å hente Tore Kristian Nybø. Han ble jo æresmedlem!»

"Etter å ha deltatt på et par treninger møtte jeg Tore Kristian Nybø som jeg overtalte til å begynne i Vaulen.  Han hadde blitt kretsmester for juniorlaget til Jarl som målmann samme år.  Det må vel være det beste jeg noensinne gjorde for Vaulen da jeg ser han har blitt æresmedlem."

"Vaulen hadde akkurat rykket ned til 6. divisjon og det var meningen at John (Johnny Chicago) Ekeland skulle være spillende trener.  For de som ikke vet hvem det er så er han en yngre bror av Anbjørn Ekeland med 3 A-landskamper for Norge og 4 seriemesterskap for Viking.  Han hadde vært toppscorer for Vaulen i 1973 med 8 mål."

"Før kampene startet fikk han tilbud om å bli spiller i SIF som da var i 3. divisjon og slo til på det.  Jeg husker Terje Andersen sa til han: Du er altfor god til å spille i Vaulen og det var han jo."

"Dermed overtok Arvid Kydland.  Det var mange som ga seg etter 1973 sesongen, men vi fikk 4 spillere fra Engøy.  De hadde rykket ned fra 4. til 5. divisjon og laget gikk i oppløsning.  2 av disse var særlig viktige for Vaulen med sin rutine.  Jan Rønneberg ble toppscorer i sin ene sesong for A-laget før han begynte med old boys fotball og midtbanespilleren Kåre Larsen fikk bestemannspremien i 1974."


ER GLAD I FOTBALL: Geir har sett en del A-kamper også etter at han la opp, han har også et brennende hjerte for Coventry i England! Her ser vi han får kaffe fra den ambulerende baristaen Hans "Haisen" Baardsgaard tilbake i 2013.


"Noen rutinerte spillere var det fremdeles i Vaulen. Terje Andersen, Karl Kullberg og keeper Ivar Røssland, men han var mye skadet.  Etter sommerferien kom også Helge Dagfinn Andersen til.  Han hadde spilt på juniorlaget til Start noen år i forveien sammen med kommende landslagsspillere som Trond Pedersen (39 A-landskamper) og Svein Mathisen (23 A-landskamper).  Ellers var det mange unge spillere."

"Vaulen endte opp som nr. 2 i puljen etter Sunde og fikk dermed spille kvalifiseringskamper til 5. divisjon etter serien var slutt.  Vi hadde en oppvarmingskamp mot et bedriftslag på helt gamle Hinnabanen der som motorveien er i dag.  Hinnabanen var ofte stengt så vi måtte ut dit for å trene."

"Den første kvalifiseringskampen mot Havdur vant vi så 3-1 på bortebane og trengte bare uavgjort i hjemmekampen for å rykke opp.  Hjemme på Hinna hadde vi ikke tapt hele sesongen, men nå tapte vi 3-2.  Bakke tok først ledelsen 1-0 før Vaulen utlignet til 1-1 som var pauseresultatet.  I 2. omgang gikk Bakke så opp til 3-1 før Vaulen reduserte.  Dermed rykket Bakke opp."


Hvorfor Vaulen?
"Da jeg var guttunge begynte jeg å spille organisert fotball i Jarl som den gangen
var et av Norges 50 beste lag. Når Jarl hadde bortekamp satt familien min hjemme og ventet på Sportsrevyen som alltid begynte søndag kl. 21.15 for å se hvordan det hadde gått."


«Øverst i Stasjonsveien var det en pølsebu hvor lagoppstillingene stod.»

"Min barndoms helt var Brynjulf Nyberg som ifølge boken som ble gitt ut i anledning av at klubben ble 100 år i 2018 er mestscorende gjennom tidene med 185 mål på 309 kamper. En annen som spilte på dette laget var Reidar Søyland, far til Inge.  Han står med 147 kamper."

"Men det var ikke bare Jarl. Sammen med kameraten min var vi rundt omkring på alle kamper i Stavanger. Viking, Vidar, Buøy, SIF og vi syklet også til Hinna for å se på Vaulen og av og til Hinna. Vaulen annonserte i Stavanger Aftenblad når de skulle spille og øverst i Stasjonsveien var det en pølsebu hvor lagoppstillingen stod. Vi var ofte på Vaulen for å bade."

"Så da jeg senhøstes 1973 meldte meg inn i Vaulen var jeg forsåvidt kjent med klubben i den forstand at jeg hadde vært tilskuer på de fleste kampene helt siden en gang på 60-tallet. Jeg ser av statistikken at en mann som Johnny Rullestad spilte for Vaulen i 1968 og 1969. Han synes jeg var en av Vaulens beste. Så jeg gikk i hvert fall på Vaulens kamper allerede den gangen. Vaulen var et enkelt valg for meg når jeg ville spille organisert fotball igjen."

La opp som 23-åring
Sesongen 1979 ble min siste sesong som Vaulenspiller og jeg la opp i en alder av 23 år.  Høsten 1981 ble jeg oppringt fra klubben og spurt om jeg kunne tenke meg å være oppmann for B-laget sesongen 1982 noe jeg takket ja til.  Siden sist hadde det kommet nye garderober helt nede ved Hinnabanen.  De gamle garderobene som vi skiftet i den gangen jeg spilte er forlengst jevnet med jorden.

Etter dette året engasjerte jeg meg på andre områder.  Jeg var tilskuer en gang på den nye Hinnabanen som kom til i 1983 og det var siste gangen jeg så Vaulen spille kamp på Hinna.  Det skulle gå 30 år før neste gang jeg så Vaulen spille hjemmekamp, da på Vaulen, men jeg var tilskuer på en bortekamp mot SIF en gang min gamle postbudkollega i mange år Ole Søyland var trener.  Jeg mener å huske at Vaulen tapte 4-0 den gangen.

Etter 2013 har jeg vært tilskuer på Vaulens hjemmekamper en og annen gang.


GAMMEL KOLLEGA: Geirs gamle postbudkollega Ole Søyland var trener for fremadstormende SIF i 2005. Her sammen med Vaulens trener Bent Lie etter kampen. Ole skulle bli Vaulen-trener de to neste sesongene.


1974
I følge årsberetningen ble det spilt 29 offisielle kamper i 1974. Dette var Geir Hansens første sesong på A-laget og han har ikke lagoppstillinger fra denne sesongen. Ei heller de eksakte datoer for privatkampene. Rett før seriestart brakk Geir ankelen og var fraværende fra vårsesongen, han mangler derfor målscorere fra noen få bortekamper, men det totale antall mål stemmer i spillerstatistikken da vi har tall på dette fra før av.

Sesongen var bra med andreplass, men opprykket røyk i Play Off mot toerne fra de andre avdelingene.
6. divisjon var på denne tiden det nederste nivået, fra 1977 av innførte man 7. divisjon.

Privatkamp
Vaulen - Havdur 2-1
Mål: Jan Rønneberg 2

Privatkamp
Vaulen - Mosterøy 1-2
Mål: Helge Moen

Privatkamp
Vaulen - Hundvåg 2-2
Mål: Jan Rønneberg 2

Privatkamp
Vaulen - Randaberg 1-2
Mål: Geir Hansen

Privatkamp
Stall DH - Vaulen 0-1
Mål: Jan Rønneberg

Privatkamp
Voll - Vaulen 3-4
Mål: Jan Rønneberg (2), Geir Hansen (1), Tor Arne Hetland (1)

Privatkamp
Nærlandsheimen - Vaulen 3-0

Privatkamp
Moi - Vaulen 5-0

Privatkamp
Vaulen - Tasta 1-1
Mål: Kåre Larsen

Datoene for seriekampene har Geir i etterkant hentet fra Rogaland Fotballkrets håndbok 1974.

1. runde, 05.05.74:
Finnøy - Vaulen 1-2
Mål: Helge Moen, Arvid Kydland

2. runde, 12.05.74:
Vaulen - Fogn 4-1
Mål: Jan Rønneberg 3, Kåre Larsen

3. runde, 19.05.74:
Sunde - Vaulen 3-0

4. runde, 26.05.74:
Sand - Vaulen 2-2
Mål: Ukjent

5. runde, 09.06.74:
Vaulen - Hjelm 6-1
Mål: Arvid Kydland 2, Kåre Larsen, Harald Øksnevad, Karl Kullberg, Jan Rønneberg

6. runde, 16.06.74:
Rennesøy - Vaulen 2-2
Mål: Ukjent

7. runde, 23.06.74:
Vaulen - Åmøy 1-0
Mål: Kåre Larsen

8. runde, 03.08.74:
Vaulen - Finnøy 7-1
Mål: Ove Landa 3, Harald Øksnevad, Helge Dagfinn Andersen, Karl Kullberg, selvmål.

9. runde, 11.08.74:
Fogn - Vaulen 0-2
Mål: Harald Øksnevad, Bernt Dubland

10. runde, 19.08.74:
Vaulen - Sunde 2-2
Mål: Arvid Kydland, Karl Kullberg

11. runde, 25.08.74:
Vaulen - Sand 7-0
Mål: Jan Rønneberg 4, Helge Dagfinn Andersen, Arvid Kydland, Kåre Larsen

12. runde, 01.09.74:
Hjelm - Vaulen 4-3
Mål: Øivind Eliassen, Harald Øksnevad, Jan Rønneberg

13. runde, 08.09.74:
Vaulen - Rennesøy 5-2
Mål: Jan Rønneberg 3, Øivind Eliassen, Kåre Larsen

14. runde, 15.09.74:
Åmøy - Vaulen 0-4
Mål: Øivind Eliassen 2, Kåre Larsen, Terje Andersen

Kvalifiseringskamper for opprykk høsten 1974 ble spilt mot de andre toerne, Havdur og Bakke.  Geir Hansen mangler eksakte datoer her, men i følge Stavanger Aftenblad gikk den ene kampen helgen 12-13.oktober, mens returoppgjøret gikk helgen etter.

Kvalifiseringskamp:
Havdur - Vaulen 1-3
Mål: Harald Øksnevad, Øivind Eliassen, Jan Rønneberg

Kvalifiseringskamp:
Vaulen - Bakke 2-3
Mål: Geir Hansen, Jan Rønneberg

Privatkamp:
Vaulen - Hinna 2-3
Mål: Kåre Larsen, Terje Andersen

Privatkamp
Vaulen - Randaberg 3-4
Mål: Ukjent

Privatkamp:
Vaulen - Phillips Petroleum (bedriftslag) 7-1
Mål: Helge Dagfinn Andersen 2, Jan Rønneberg 2, Geir Hansen, Karl Kullberg, Harald Øksnevad

Privatkamp, 16.10.74:
Vaulen - DSD (bedriftslag) 3-2
Mål: Ukjent

Spillere 1974
# Navn
Kamper
Mål
1 Helge Dagfinn Andersen 10 5
2
Terje Andersen
25
2
3
Øyvind Aske
9
0
4
Per Bull
4
0
5
Olav Claussen
1
0
6
Bernt Dubland
4
1
7
Øivind Ekeland
3
0
8
Øivind Eliassen
16
6
9
Geir Hansen
17
4
10 Thor Arne Hetland
6
1
11 Trygve Imsland
18 0
12 Karl Kullberg
28
4
13 Arvid Kydland
10
6
14 Kåre Larsen
28 10
15 Ove Landa
3 7
16 Jan Inge Lervik
18 0
17 Stein Birger Lindeberg
12 0
18 Inge Moe
26 0
19 Helge Moen
14 3
20 Reidar Nilsen
4 1
21 Tore Kristian Nybø
18 0
22 Lasse Oliversen
1 0
23 Roar Olseth
3 0
24 Jan Rønneberg
20 21
25 Ivar Røssland
13 0
26 Gerhard Strand
3 0
27 Thomas Bjørn Thommessen
9 0
28 Harald Øksnevad
25 7

6. divisjon, Avd C
1. Sunde
14
12
2
0
68
-
15
26p
2. Vaulen
14
9
3
2
47
-
19
21p
3. Sandkam.
14
8
1
5
49
-
43
17p
4. Hjelm
14
6
1
7
38
-
42
13p
5. Fogn
14
5
2
7
32
-
31
12p
6. Rennesøy
14
5
2
7
29
-
46
12p
7. Åmøy
14
2
2
10
19
-
54
6p
8. Finnøy
14
2
1
11
23
-
55
5p


1975
Opprykket røk på målforskjell i en sesong som best huskes for en illsint frisør...
"Den første hjemmekampen mot Forsand ble avbrutt da ballen ble spilt så langt vekk at ingen klarte å finne den igjen i hagene ned mot hovedveien," forteller Geir.

Trener den gangen var Leon Johannessen, som i mange år drev frisør på Vaulen og Hinna.
"Treneren vår, Leon, fant fram reserveballer, men dommeren nektet å godkjenne de."

"Det var ikke nok luft i de sa han så Leon pumpet og pumpet, men dommeren ble ikke fornøyd.  Til slutt slengte Leon pumpen i bakken, men da ble dommeren så forbannet at han blåste kampen av."

Vaulen skulle senere få en regning fra kretsen på 280 kroner for å dekke Forsands ekstra reiseutgifterKamper 1975
Fra 1975 startet Geir Hansen å notere lagoppstillinger. Vaulen spilte den gangen i et 4-2-4-system. "Det er ingen som har sett disse notatene jeg gjorde før. Jeg noterte dette med en gang jeg kom hjem fra kampene," forklarer Geir til oss.
Når Geir har skrevet (d) betyr det at spilleren er debutant, når det står (s) er det den siste kampen for Vaulen.

Privatkamp, 25.01.75:
Vaulen - Havdur 8-1 (4-1)
Mål: Olav Rolfsen 5, Terje Andersen, Karl Kullberg, Bernt Tjelta

1. Tor Hoff (d)


Fra Hinna
2. Thomas Bjørn Thommesen3. Trygve Imsland4. Kåre Larsen5. Inge Moe6. Helge Dagfinn Andersen7. Olav Rolfsen (d)

5 Fra Viking jr
8. Øivind Eliassen9. Geir Hansen10. Terje Andersen

1
11. Karl Kullberg

1

12. Stein Birger Lindeberg
Inn for nr 3


13. Bernt Tjelta (d)
Inn for nr 8
1 Fra Engøy
14. Inge Kalvik (d)
Inn for nr 9

Fra Brodd

Privatkamp, 08.02.75
Pol - Vaulen 2-2 (0-0)
Mål: Terje Andersen 2

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg4. Trygve Imsland5. Inge Moe6. Helge Dagfinn Andersen7. Kåre Larsen8. Geir Hansen9. Terje Andersen

2
10. Olav Rolfsen11. Bernt Tjelta
Privatkamp, 23.02.75:
Sunde - Vaulen 0-0 (0-0)

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg4. Trygve Imsland5. Inge Moe6. Kåre Larsen7. Øivind Eliassen8. Inge Kalvik9. Bernt Tjelta10. Karl Kullberg11. Geir Hansen
12. Terje Andersen
Inn for nr 8


13. Olav Rolfsen
Inn for nr 9Privatkamp, 26.02.75:
KFUM - Vaulen 0-1 (0-0)
Mål: Olav Rolfsen


1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg4. Trygve Imsland5. Inge Kalvik6. Kåre Larsen7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen9. Terje Andersen10. Olav Rolfsen

1
11. Geir Hansen
12. Inge Moe
Inn for nr 2


13. Bernt Tjelta
Inn for nr 5Privatkamp, 16.03.75:
Stall DH - Vaulen 0-3 (0-1)
Mål: Bernt Tjelta 2, Karl Kullberg

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg4. Terje Andersen5. Inge Moe6. Geir Hansen7. Karl Kullberg

1
8. Inge Kalvik9. Bernt Tjelta

2
10. Øivind Eliassen11. Olav Rolfsen
12. Øyvind Aske
Inn for nr 11Privatkamp, 21.03.75:
Mosterøy - Vaulen 3-2 (1-0)
Mål: Kåre Larsen, Geir Hansen

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg4. Kåre Larsen

1
5. Inge Kalvik6. Geir Hansen

1
7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen9. Terje Andersen10. Olav Rolfsen11. Bernt Tjelta
12. Inge Moe
Inn for nr 5Privatkamp, 23.03.75:
Vaulen - Hinna 6-1 (3-0)
Mål: Øivind Eliassen 3, Terje Andersen 2, Stein Birger Lindeberg


1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg

1
4. Kåre Larsen5. Leon Johannessen (d)


Fra Hinna, men ex-Vaulen
6. Geir Hansen7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen

3
9. Terje Andersen

2
10. Olav Rolfsen11. Bernt Tjelta
Privatkamp, 05.04.75:
Voll - Vaulen 0-1 (0-1)
Mål: Øivind Eliassen

1. Tor Hoff2. Stein Birger Lindeberg3. Trygve Imsland4. Kåre Larsen5. Arvid Kydland6. Geir Hansen7. Karl Kullberg8. Helge Dagfinn Andersen9. Øivind Eliassen

1
10. Olav Rolfsen11. Tor Arne Hetland
Privatkamp 09.04.75:
Randaberg - Vaulen 6-1 (2-0)
Mål: Øivind Eliassen


1. Tor Hoff2. Terje Andersen3. Stein Birger Lindeberg4. Kåre Larsen5. Inge Kalvik6. Geir Hansen7. Helge Dagfinn Andersen8. Øivind Eliassen

1
9. Olav Rolfsen10. Bernt Tjelta11. Karl Kullberg
12. Leon Johannessen
Inn for nr 10Privatkamp 19.04.75:
Vaulen - Jarl 0-2 (0-1)

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen5. Inge Moe6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen9. Bernt Tjelta10. Olav Rolfsen11. Geir Hansen
12. Terje Andersen
Inn for nr 9Privatkamp, 26.04.75:
Sokndal - Vaulen 1-5 (0-3)
Mål: Olav Rolfsen 2, Helge Dagfinn Andersen, Karl Kullberg, Terje Andersen

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Stein Birger Lindeberg4. Kåre Larsen5. Inge Moe6. Helge Dagfinn Andersen

1
7. Karl Kullberg

1
8. Øivind Eliassen9. Terje Andersen

1
10. Olav Rolfsen

2
11. Geir Hansen
12. Tor Arne Hetland
Inn for nr 91. runde, 02.05.75:
Undheim - Vaulen 0-3 (0-1)
Mål: Kåre Larsen, Terje Andersen, Olav Rolfsen

1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen

1
5. Inge Moe


6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen9. Terje Andersen

1
10. Olav Rolfsen

1
11. Geir Hansen
12. Trygve Imsland
Inn for nr 2


13. Bernt Tjelta
Inn for nr 11


2. runde, 09.05.75:
Vaulen - Dirdal 2-0 (1-0)
Mål: Terje Andersen 2


1. Tor Hoff2. Thomas Bjørn Thommesen3. Trygve Imsland4. Kåre Larsen5. Inge Moe6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen9. Terje Andersen

2
10. Olav Rolfsen11. Geir Hansen
12. Bernt Tjelta
Inn for nr 11


13. Stein Birger Lindeberg
Inn for nr 10


3. runde, 23.05.75:
Bjerkreim - Vaulen 4-6 (1-3)
Mål: Kåre Larsen, Helge Dagfinn Andersen, Bernt Tjelta, Øivind Eliassen, Olav Rolfsen, Ove Landa

1. Tor Hoff2. Karl Kullberg3. Terje Andersen4. Stein Birger Lindeberg5. Inge Moe6. Kåre Larsen

1
7. Helge Dagfinn Andersen

1
8. Bernt Tjelta

1
9. Øivind Eliassen

1
10. Geir Hansen11. Olav Rolfsen

1

12. Ove Landa
Inn for nr 10
1
13. Leif Larsen (d)
Inn for nr 8
Fra Hinna

4. runde, 30.05.75:
Vaulen - Høle 7-1 (3-0)
Mål: Øivind Eliassen 4, Terje Andersen, Olav Rolfsen, Ove Landa

1. Tor Hoff2. Inge Moe3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen5. Trygve Imsland6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg8. Øivind Eliassen

4
9. Terje Andersen

1
10. Olav Rolfsen

1
11. Geir Hansen
12. Ove Landa
Inn for nr 5
1
13. Bernt Tjelta
Inn for nr 11


Avbrutt seriekamp, 07.06.75:
Vaulen - Forsand 3-0 (2-0)
Mål: Trygve Imsland, Karl Kullberg, Ove Landa
(Denne kampen ble avbrutt etter 60 minutter og spilt på nytt.  De som deltok i denne kampen har blitt registrert med kamp for Vaulen.)

1. Tor Hoff2. Inge Moe3. Kåre Larsen4. Trygve Imsland

1
5. Terje Andersen6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg

1
8. Øivind Eliassen9. Olav Rolfsen10. Ove Landa

1
11. Geir Hansen
12. Bernt Tjelta
Inn for nr 6


 
5. runde, 19.06.75:
Kåsen - Vaulen 4-2 (4-0)
Mål: Olav Rolfsen, Bernt Tjelta

1. Tor Hoff2. Inge Moe3. Trygve Imsland4. Kåre Larsen5. Terje Andersen6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg8. Geir Hansen9. Øivind Eliassen10. Olav Rolfsen

1
11. Bernt Tjelta

1

6. runde, 27.06.75:
Vaulen - Undheim 4-1 (3-0)
Mål: Trygve Imsland 2, Helge Dagfinn Andersen, Geir Hansen

1. Tor Hoff2. Inge Moe3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen5. Terje Andersen6. Helge Dagfinn Andersen

1
7. Karl Kullberg8. Geir Hansen

1
9. Trygve Imsland

2
10. Olav Rolfsen11. Ove Landa
12. Bernt Tjelta
Inn for nr 8


13. Henning Rolfsen (d)
Inn for nr 5
Fra Viking JR

7. runde, 04.07.75:
Vaulen - Forsand 4-2 (2-1)
Mål: Henning Rolfsen 3, Olav Rolfsen

1. Arvid Kydland2. Thomas Bjørn Thommesen3. Trygve Imsland4. Kåre Larsen5. Inge Moe


6. Helge Dagfinn Andersen7. Olav Rolfsen

1
8. Geir Hansen9. Bernt Tjelta10. Henning Tolfsen

3
11. Ove Landa
12. Leif Larsen
Inn for nr 98. runde, 08.08.75:
Dirdal - Vaulen 0-5 (0-1)
Mål: Terje Andersen 3, Ove Landa, Geir Hansen

1. Dagfinn Granlund2. Inge Moe3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen5. Terje Andersen

3
6. Karl Kullberg7. Olav Rolfsen

 
8. Ove Landa

1
9. Bernt Tjelta10. Henning Rolfsen

 
11. Geir Hansen

1

9. runde, 19.08.75:
Vaulen - Bjerkreim 5-1 (4-1)
Mål: Terje Andersen 3, Olav Rolfsen, Ove Landa

1. Tor Hoff2. Henning Rolfsen3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen5. Inge Moe6. Helge Dagfinn Andersen7. Olav Rolfsen

1
8. Karl Kullberg9. Ove Landa

1
10. Terje Andersen

3
11. Geir Hansen
12. Øyvind Eliassen
Inn for nr 10

13. Bernt Tjelta
Inn for nr 810. runde, 21.08.75:
Høle - Vaulen 0-1 (0-0)
Mål: Øyvind Eliassen

1. Tor Hoff2. Inge Moe3. Arvid Kydland4. Kåre Larsen5. Henning Rolfsen6. Helge Dagfinn Andersen7. Karl Kullberg

 
8. Øivind Eliassen

1
9. Martin Mikalsen (d)


Fra Sola
10. Olav Rolfsen

 
11. Geir Hansen
12. Leif Larsen
Inn for nr 7

13. Bernt Tjelta
Inn for nr 10
STOD I MÅL: Tore Kristian Nybø kom fra Jarl i 1973 og var keeper, men det var som dommer han ble mest kjent. Han var linjemann i eliteserien og gikk også på linja en gang i UEFA-cupen borte i Finland.

11. runde, 07.09.75:
Forsand - Vaulen 2-4 (0-2)
Mål: Terje Andersen 2, Geir Hansen, Olav Rolfsen

1. Tore Kristian Nybø2. Øivind Eliassen3. Helge Dagfinn Andersen4. Bernt Dubland5. Inge Moe6. Henning Rolfsen7. Ove Landa

 
8. Geir Hansen

1
9. Terje Andersen

2
10. Martin Mikalsen

 
11. Olav Rolfsen

1

12. Kåre Larsen (s)
Inn for nr 7
Til Sunde

12. runde, 15.09.75:
Vaulen - Kåsen 2-1 (1-0)
Mål: Trygve Imsland, Terje Andersen

1. Tor Hoff (s)


Til Hinna
2. Henning Rolfsen3. Helge Dagfinn Andersen (s)


Til Jarl
4. Arvid Kydland5. Inge Moe6. Øivind Eliassen7. Olav Rolfsen

 
8. Martin Mikalsen9. Trygve Imsland

1
10. Terje Andersen

1
11. Geir Hansen
12. Karl Kullberg
Inn for nr 4


Spillere 1975
# Navn
Kamper
Mål
1 Olav Rolfsen 24 15
2
Geir Hansen
24
4
3
Kåre Larsen
22
3
4
Tor Hoff
21
0
5
Inge Moe
21
0
6
Terje Andersen
21
19
7
Karl Kullberg
21
4
8
Øivind Eliassen
20
4
9
Bernt Tjelta
20
5
10 Helge Dagfinn Andersen
18
3
11 Trygve Imsland
13 4
12 Thomas Bjørn Thommesen
12
0
13 Stein Birger Lindeberg
12
1
14 Arvid Kydland
10 0
15 Ove Landa
8 5
16 Henning Rolfsen
7 3
17 Inge Kalvik
6 0
18 Leif Larsen
3 0
19 Martin Mikalsen 3 0
20 Leon Johannessen
2 0
21 Tor Arne Hetland
2 0
22 Øyvind Aske
1 0
23 Dagfinn Granlund
1 0
24 Tore Kristian Nybø
1 0
25 Bernt Dubland
1 0

6. divisjon, avd B
1. Kåsen
12
11
0
1
60
-
13
22p
2. Vaulen
12
11
0
1
45
-
16
22p
3. Forsand
12
5
1
6
30
-
38
11p
4. Undheim
12
4
2
6
26
-
27
10p
5. Bjerkreim
12
4
2
6
31
-
40
10p
6. Dirdal
12
2
1
9
10
-
32
5p
7. Høle
12
0
4
8
15
-
51
4p


1976
Blant de mer kuriøse klubbene man møtte denne sesongen var Utsira, men bortekampen her ble faktisk spilt i Haugesund. "Jeg vet at når dem dro for å spille kamper reiste de de fra Utsira med fiskeskøyter. Når de var her la de til med fiskeskøyter i Jåttåvågen og spaserte opp til Hinnabanen," forteller Geir til oss.

Kamper 1976
Privatkamp, 31.01.76:
Pol - Vaulen 4-0 (1-0)

1. Tore Kristian Nybø2. Frode Johnsen (d)3. Henning Rolfsen4. Arvid Kydland5. Inge Moe6. Harald Øksnevad7. Karl Kullberg

 
8. Martin Mikalsen9. Terje Andersen

 
10. Olav Rolfsen


11. Tor Arne Hetland
12. Tom Landa (d)
Inn for nr 3


13. Inge Kalvik
Inn

14. Bernt Tjelta
Inn


Privatkamp, 28.02.76:
Vaulen - Mosterøy 0-5 (0-4)

1. Tore Kristian Nybø2. Frode Johnsen3. Henning Rolfsen4. Terje Andersen5. Inge Moe6. Geir Hansen7. Olav Rolfsen

 
8. Karl Kullberg9. Leif Rune Høyland

 
10. Martin Mikalsen


11. Tor Arne Hetland
12. Gunnar Johannesen (d)
Inn for nr 11


Privatkamp, 13.03.76:
Lassa - Vaulen 1-0 (1-0)


1. Tore Kristian Nybø2. Inge Moe3. Gunnar Johannesen4. Ove Landa5. Johnny Lunde (d)6. Geir Hansen7. Karl Kullberg

 
8. Harald Øksnevad9. Bernt Tjelta (s)

  Til Grødem
10. Tor Arne Hetland


11. Leif Rune Høyland
Privatkamp, 28.03.76:
Havørn - Vaulen 4-0 (3-0)

1. Tore Kristian Nybø2. Henning Rolfsen3. Arvid Kydland4. Tom Landa5. Inge Moe6. Geir Hansen7. Karl Kullberg

 
8. Harald Øksnevad9. Martin Mikalsen

 
10. Tor Arne Hetland


11. Gunnar Johannesen
12. Leon Johannesen
Inn for nr 4

13. Petter Johannesen (d)
Inn for nr 10

Fra Jarl

Privatkamp, 04.04.76:
Vaulen - Havdur 1-3 (0-1)
Mål: Martin Mikalsen

1. Tore Kristian Nybø2. Gunnar Johannesen3. Arvid Kydland4. Henning Rolfsen5. Inge Moe6. Geir Hansen7. Olav Rolfsen

 
8. Harald Øksnevad9. Martin Mikalsen

1
10. Petter Johannesen


11. Tor Arne Hetland
12. Leon Johannesen
Inn for nr 2


Privatkamp, 10.04.76:
Brodd U - Vaulen 3-3 (2-1)
Mål: Terje Andersen 2, Olav Rolfsen

1. Leif Rune Høyland2. Jan Inge Lervik3. Arvid Kydland4. Henning Rolfsen