MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Da Vaulen spilte i blå drakter
(10.08.22) Vi setter stor pris på at vaulenvenner hjelper til med innhold for nettsiden.
I dag var det nytt brev i postkassen fra Geir Hansen som nærmest har blitt Vaulen Beachboys' distriktskontor i Hillevåg med alle sine flotte bidrag til nettsida.

Denne gangen skal vi tilbake til 1974 og et artig lagbilde som henger innrammet på veggen til Goggien. Ikke bare er det himmelske frisyrer på spillerne, legg også merke til de blå draktene som har en spesiell historie!

Geir Hansen fikk 140 A-kamper fra 1974 til 1979 og har tidligere hjulpet oss med fantastisk statistikk fra disse årene som du kan lese her!
Tidligere i sommer var det et annet brev i postkassen vår hvor han sendte oss et annet lagbilde du kan lese mer om her!


VAULEN A 1974: Spillerne er bak fra venstre: Terje Andersen, Thomas Bjørn Thommessen, Jan Inge Leirvik, Arvid Kydland, Kåre Larsen, Helge Dagfinn Andersen og Karl Kullberg.
Foran fra venstre: Inge Moe, Ivar Røssland, Bernt Dubland, Geir Hansen, Harald Øksnevad og Tore Kristian Nybø. (
Klikk på bildet for større format)


Brevet fra Geir
I brevet forklarer Geir bakgrunnen for det spesielle bildet.

Se på dette flotte bildet av et Vaulen-lag for anledning i blå drakter og hvite bukser. Det er tatt på Finnøybanen 11. august 1974 i forkant av en kamp mot Fogn som vi i Vaulen vant 2-0 etter mål av Harald Øksnevad og Bernt Dubland.

Årsaken til at draktene i blått og hvitt var at når vi i Vaulen kom til Finnøy med våre vanlige oransje så viste det seg at Fogn også hadde oransje drakter. Dermed beordret kampens dommer Fogn til å skaffe oss et annet draktsett.


Det hører med til historien at målmann Ivar Røssland brakk fingeren i akkurat denne kampen og at reservemålmann Tore Kristian Nybø måtte stå i målet resten av kampen. Thomas Bjørn Thommessen i rød langbukse var ubenyttet reserve.

Dette bildet og det fra 1989 har hengt på veggen min i alle år.

Jeg håper du legger ut dette bildet på Vaulen Beachboys. Det er sikkert til glede for spesielt den eldre garde.

Vennlig hilsen Geir Hansen


VAULEN 1978: Alle møblerte hjem trenger lagbilder av Vaulen på veggene. Dette er det andre lagbildet Geir Hansen har på veggen som er fra 1978.


SEND OSS POST: Du når oss i brevs form på adressen "Vaulen Beachboys v/Jostein Jensen, Timoteiveien 8, 4017 Stavanger."
Har du ikke råd til frimerker kan du også sende oss en e-post til webmaster@vaulen.com.