MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

The RIL thing
(09.08.04) Det blir toppkamp for a-laget på tirsdag da man møter Randaberg klokken 18.30 på Randaberg stadion.
Vi tippet Randaberg til topps før årets sesong, mange tvilte sterkt på det og trodde Randaberg skulle få slite i bunnen. Men at Inge Thulins arbeidsmetoder med unge spillere har slått til er det ingen tvil om. De vant vinterserien og er per i dag på tredjeplass.
UNGT LAG: Gjennomsnittsalderen til Thulins tropp er på lave 21,6.
Derimot har Vaulen et godt tak på Randaberg, i vår vant man 3-1 uten at RIL klarte å skape store problemer for Beachboys. 
Randaberg trener Inge Thulin er da også svært imponert av Vaulenlaget. "Vaulen har nå et lag med spillere som har god erfaring, og deler av spillergruppen har også spilt sammen over tid. De har også fått nye spillere foran årets sesong som har styrket laget rent spillemessig, men gjør også laget til et fysisk sterkt lag," skriver Thulin i sin spalte i Bygdebladet.
"Vaulen var vel det laget vi slet mest med av de kampene som ble spilt før ferien."
Hos Randaberg er spisstalentet Tommi Jokela inne til førstegangstjeneste i Madlaleiren, men RIL håper å få han frigitt til kampene.
Hos Vaulen vil Jarle Eike igjen være suspendert da han fikk tre kampers karantene for det røde kortet mot Riska. Odd Svendsen hos kretsen informerer at man slår hardt ned på kontakt med dommer for tiden.
Ellers skal Ronny Hauge jobbe i Nordsjøen og er uaktuell. Gisle Aanerud er derimot tilbake siden sist.