MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Viktor Gabrielsen gir oss sitt drømmelag
(26.03.20) Vårt første bidrag inn til Drømmelag-spalten kommer fra ingen ringere enn Viktor Gabrielsen.
Viktor var et stortalent i Vaulen fra 2001-kullet. I 2014 ble han snappet opp av Vikings ungdomsavdeling og her var han frem til 2018 da han gikk til Vidar.

Trener kun med A-laget
På Lassa har han vært fast inventar på Vidar 2 i 4. divisjon, men nå er han klar til å ta steget opp sammen med en annen vaulenvenn. "Chris Andre Mannes og jeg har kun trent med A-laget til Vidar denne sesongen," forteller han oss. "Jeg håper å spille meg til en plass der i løpet av sesongen."

Når det kommer til å nominere dette laget er Viktor meget kvalifisert da han er en meget ivrig tilskuer på Vaulenbanen.
Han går også for et spennende konsept. "Jeg har satt i sammen et lag bestående av spillere fra den gylne 2000-2001 årgangen fra Vaulen."

Hva er ditt beste fotballminne rundt denne gjengen, Viktor? "
Sesongen 2019 da store deler av dette laget viste fingen til oddsen og resten av lokalfotballmiljøet som tippet dem ned. Imponerte stort og fikk en fin sesong."

...og det verste? "
Perioden mellom 2019-2020 da flere spillere i dette mannskapet velger å forlate klubben :( "

Viktor Gabrielsens drømmelag
(3-5-2)


1.
Endre Lien. Allerede rukket å få flere A lags kamper for Vaulen og blitt tildelt enormt mange BB. Klasse med beina.

2. Idar Røed Randeberg. Forsvarskjempe og rollemodell for yngre spillere. Gode holdninger og et hjerte som blør for god fotball.

3. Casper Schibstad Tjøstheim. Oser vilje og innsats av denne karen. Enorm arbeidskapasitet og forståelse for spillet. Kan bli legende i klubben om han holder seg unna skader og flytting.

4. Ivar Evensen. En spiller som alltid har vært fotballklok med en ekstra motor. Tok vanvittige steg siste sesongen sin i Vaulen. Sjeldent sett en spiller med så stor utvikling på en sesong.

5. Sisco Mick. En spiller man blir glad i. Spiller med hjertet utenpå drakten. Synd at han slet med skader. Enormt hyggelig fyr.

6. Morten Nygård. Klassespiller som viste gode takter i sin siste sesong. Fint blikk og god teknikk. Håper 3. divisjon får se MN i 2020. Bra krøller.


7. Erlend Høllen Sjøen. Evighetsmaskin og en fantastisk type. Melder til både med og motspillere. Slet med en skade, i løpet av sin A lagskarriere, men rakk å bli godt likt av alle som har kjærlighet for Vaulen. Flink i benkpress og glad i russemusikk.

8. Tobias Fosse Ekeland. God ballspiller som har rukket å bli en yndling. Alltid en glede å se slike fotballsmarte spillere.

9. Thomas Arnesen. En gutt som alltid har elsket fotball og tatt fine steg i løpet av karrieren. Fått en flott fysikk med god fart de senere årene. Vanvittig potensial om han selv vil. Fin type i tillegg.

10. Amund Belaska. Spiller som slet med spilletid i Hinna, men kom til Vaulen og imponerte tort med sin fine fysikk og fart. Målkåt, gode holdninger og bra skudd.


11. Chris André Mannes. En spiller som alltid har vært et stort talent. Kjent som Chris Berisha i sine yngre dager. Den spilleren på laget som liker Vaulenbanen best. Enormt fin fot som vi fikk se i hans hjemmedebut da han slo en fin corner og noterte seg for en assist. Stor fremtid om han vil.

Innbyttere: Eirik Reiestad, Fredrik Bokn Hansen, Trym Gjerstad (stort minus for overgang til Ålgård, men enormt god keeper) Daniel Steensland, Sebastian Mollan, Matthias Randeberg (unntak, men kommer med for han er et stort talent)


Trener:
Xavier Mondragao. Var Assistent trener på A laget en periode tilbake og JR trener. Ingen kjenner juniorguttene bedre enn han. God kunnskap og tidenes hyggeligste mann.
Jørgen Arnesen og Øystein Randeberg som assistenter. (Guardiola og Jurgen Klopp)

Send inn ditt lag!
For en pangstart for denne spalten! Vi takker Viktor for bidraget.
Har du også et drømmelag du vil dele? Send inn her!