MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Hauges drømmelag
(02.01.20) Han satte preg på Vaulen fra 2003 til 2011 både som spiller og altmuligmann rundt A-laget. Totalt ble det 189 kamper og 19 mål på Ronny Hauge.
Saudas store sønn hadde kontroll på alt som fantes av spillere i de innerste fjorder av Ryfylke og med en gang de kom til byen dukket de opp i Vaulen.

KOSTHOLD OG ERNÆRING: Viktig å fylle på lagerne etter trening. Are Meling går for bananer etter en trening i 2009, Ronny Hauge gikk som regel for smågodt og sjokoladepudding.
Ronny har gått litt bort fra oppgaveteksten rundt tiårets lag, men har nominert sitt drømmelag fra hans tid i Vaulen. "Ikke alle har mange kamper for Vaulen, men dette er et lag som hadde bitt fra seg," forklarer han.

Vaulen (4-4-1-1):
Klikk på bildet for større format.


STILSTUDIE: Ingen jobbet hardere på banen enn Ronny Hauge. Totalt ble det 189 kamper for de oransje.


TOK MED WIIK: Ronny rydder plass til målmaskinen Morten Wiik som både Viking og FK Haugesund hadde følere ute på i sin tid.
 
Hva er ditt lag for tiåret?
Vil du også nominere tiårets lag som Edwin Hereid, Frode Lima, Vegard Ravndal, Jostein Jensen, Daniel Vatland, Svein Øksnevad, Christian Tollefsen og Jarle Eike? Send inn en mail til webmaster@vaulen.com.
Går det litt i "baddel" med årene så har vi en oversikt over hvem som spilte dette tiåret her!