Magne var rosinen i bolla
(08.11.10) FC Show ble ingen målestokk for Vaulen som vant 3-0.
Vaulen hadde før kveldens kamp tapt mot Buøy 1-2 , men slo Tasta 2-1 på torsdag.
Oppsettet finner du her!
3–0
FC SHOW
Magne Christiansen (Jelsa)
15 min
27 min
Christer Husvæg (Christiansen)
30 min
8. november – Stemmen Tilskuere: 25 – Pol-turn. – Dommer: Terje Olsen (Viking)
1. Ørjan Olsen
4. William Eilertsen <- 30 minutter (-> 53 min)
KAMPEN
Det første målet kom ved et fint innlegg fra Christer Husvæg hvor Henrik Jelsa utrolig nok ikke klarte å skåre, men Magne Christiansen var påpasselig fremme på returen som den måltyven han er.
Andre målet kom nok engang på en retur, hvor Henrik Jelsa avsluttet og Magne Christiansen puttet. Ringreven fra Ølen putter jevnt og trutt hvert eneste år. Imponerende!
Det siste målet kom på overtid i 1. omgang og dette angrepet var det stor klasse over. Magne Christiansen spilte fri Christer Husvæg med en elegant stikker som åpnet opp hele forsvaret til Show.... Raske Christer Husvæg hadde ingen problemer alene med keeper, da han ISKALDT rundet keeperen og satte ballen i nettet! Dermed gikk man til pause med en solid 3-0 i protokollen.
Tjuefem ihjelfrossne tilskuere så at Vaulen foretok et dobbelbytte i pausen. Da den nye trenerduoen i Thomas Idsø og Haisen tok ut Are Meling og William Eilertsen, inn kom Stian Falnes og Eirik Mæland.
I andre omgang ble man skikkelig passive. Man var omtrent ikke over på banehalvdelen til Show. Da begynte Haise for alvor å engasjere seg langs sidelinjen.
Heldigvis kom ikke Show til så veldig mange sjanser. De hadde derimot et veldig bra skudd fra rundt 16-17 meter og bare en kattemyk Ørjan Olsen hindret reduseringe. Oppvarmingen i bilen før kampen bar heldigvis frukter for vår DJ i målet!
Både Magne Christiansen, Stian Falnes og Henrik Jelsa hadde noen sjanser i slutten, men kampen ebbet ut i 3-0.
Ellers var det veldig god oppvartning fra Show-leiren, da man fikk både varm kaffe og muffins til kampen :)
Dagens kommentar får Marius Fossmark i dag da han kom ute i andre omgang. "Begynner ikke kampen klokken åtte?"