Raknet i andre
(02.11.10) Vaulen spilte en god første omgang og burde ha ledet mer enn 1-0. Etter sidebytte var de oransje rett og slett dvaske. Buøy vant kampen 2-1.
Oppsettet finner du her!
LYSGLIMT: Dagens beholdning får være at tre G16-spillere fikk spilletid.
1–2
BUØY
Eivind Staurland
17 min
33 min
Buøy
56 min
Buøy
2. november – Stemmen Tilskuere: 10 – Pol – Dommer: Frode Kleppe (Tjensvoll)
23. Ørjan Olsen
15. Ronny Hauge <- 30 minutter (-> 45 min)
26
14. Stian Lima <- 45 minutter
12. Stian Falnes <- 30 minutter (-> 54 min)
28. Espen Nilsen Gjøsund (C) <- 30 minutter (-> 39 min)
10. Magne Christiansen
21. Christer Husvæg <- 45 minutter
17. Are Meling
25. Henrik Jelsa <- 54 minutter
4. William Eilertsen -> 30 minutter
11. Øystein Berge Gjellestad -> 30 minutter
19. Sven Ole Høvring -> 30 minutter (<- 39 min)
9. Sebastian Tørnes Brekke -> 45 minutter
DE TRE MUSKETERER: William Eilertsen, Espen Nilsen Gjøsund og Sebastian Tørnes Brekke er siste års guttespillere og er Vaulens fremtid. Spesielt kaptein Espen stod frem med stoisk ro i spillet og fint driv.
KAMPEN I KORTFORM
Vaulen trødde til fra start og hadde tre gedigne sjanser i starten. Det var derfor ikke ufortjent at Eivind Staurland ga Vaulen ledelsen etter 17 minutter på retur fra Magne Christiansen korte cornervariant.
Etter å ha dominert i starten kom Buøy gradvis litt mer med i kampen.
Are Meling ble spilt fri og dro seg forbi keeper etter 22 minutter, men skuddet traff ikke mål.
Ronny Hauge fikk fullt fortjent gult kort etter at han kom for sent inn i en duell etter 26 minutter.
Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Vaulen. De oransje hadde gjort mye bra, men slet med uttellingen.
Buøy utlignet tidlig i andre omgang etter at et gjennomspill fant en midtbanespiller som hadde gått ubevoktet gjennom. Alene mot keeper satte han skuddet nede til høyre.
Vaulen slet med å engasjere seg og Buøy hadde en del fete sjanser som keeper Ørjan Olsen ordnet opp i.
Sebastian Brekke fikk sin debut på A-laget etter 45 minutter og var nær ved å score på sin første touch etter å ha blitt stusset gjennom av Are Meling.
Buøy puttet vinnermålet fire minutter før slutt da man delikat løftet inn i høyre kryss.
Are Meling prøvde seg med en frekk volley på overtid, mens Buøy kom nær igjen da Eivind Staurland spilte ballen i egen tverrlegger.