VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

LAGET MOT STRØMMEN


(18.08.20) Når andre lag trues av nedleggelse har man på B-lagets ti foregående økter hatt et gjennomsnitt på 24,9 spillere! I kveld var man litt under snitt med 19 spillere på plass.

Den positive stemningen gjør også at man attrakterer til seg nye spillere fra andre klubber. En rekke spillere fra Hinna 2 og Forus & Gausel 2 har allerede signert, og enda flere snuser på forholdene. Kveldens nye fjes var Anders Egeli som
Eirik Moen hadde tatt med seg. Egeli var sist å se i Julebygda, men har også vært innom Ganddal i 5. divisjon.


PERFEKTE FORHOLD: Et lite væromslag og synkende temperatur til kveldens trening ga perfekte forhold med 18 grader og lett regndryss. For å jevne ut lagene var trener Jarle Eike den tjuende mann og var med på fussballen, han skulle varte opp med noen sinnsyke lobber over Christian "De Gea" Gramstad.


Fotballgolf neste tirsdag
Neste tirsdag gjør man et lite avbrekk da man hopper over å trene "koronaøvelser" på Vaulenbanen. Da blir det nemlig et prestisjefylt Vaulen Mesterskap (VM) i fotballgolf ute på Forus.

Påmeldingen er allerede god i gang på lagets Spond-gruppe. Etter at arrangementet hadde ligget ute i få timer var det tirsdag kveld allerede påmeldt tretten spillere.

På lista finner vi store kapasiteter med følsomme føtter, vi nevner i fleng Jean André Gjelsten, Ole Wick Henriksen, Harald Øksnevad, Jarle Eike, Andreas Svensen, Espen Knudsen, Frode Lima. Øystein Winsnes, Ole Andr
é Glesnes, Øyvind Vollen, Andreas Gilje Sjøberg, Chris Dodds og Simon Sakkestad... Place your bets!

Spillerne må huske å melde seg på i Spond før mandag klokken 18:00!

Man vil bli delt inn i lag på to og to på fotballgolfen. Ennå bedre samhold skal gjøre det enda kjekkere å gå på trening. B-laget vil ha en viktig rolle i klubben fremover og det er viktig at man holder koken oppe nå i disse tider. For å få til fotballgolfen har man brukt penger fra lagets cashback-konto. Du som leser dette kan også støtte opp om B-laget gode arbeid uten at det koster deg ei krone. Les mer her!

Se hvordan det var da A-laget var på den samme fotballgolfbanen for ett år siden nedenfor.