VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
RONNY TILBAKE PÅ GAMLE TRAKTER


(16.06.20) Ronny Hauge besøkte gamleklubben under kveldens B-lagsøkt. Han har nå bodd hjemme i Sauda noen år, men spilte jo for klubben mellom 2003 og 2011.

43-åringen huskes for sin energiske spillestil, spesielt rundt Bent Lie-æraen. Saudabuen fikk hele 189 A-kamper for klubben, men var også spillende trener da B-laget rykket opp til 5. divisjon i 2007.

Fra 2008 var han også Endre Tangens høyre hånd. Spesielt på overgangsmarkedet hjalp han treneren med sin unike oversikt spesielt på tilflyttere fra Ryfylke og nord for Boknafjorden.

"Det var en kjekk trening med mange flotte nye øvelser," skrøt Ronny etter økta.


Henter "Balsam"
Espen "Balsam" Knudsen signerte i dag for Vaulen B. Trettiåringen var såpass imponert av Vaulen B etter forrige trening at han dagen etter sendte melding til trener Jarle Eike sporentreks. "Jeg vil signere jo før jo bedre," var beskjeden.
Til dagens trening hadde Christian Tollefsen tatt med overgangsskjemaer og Espen vil dermed bli gjenforent med klubben han spilte i på aldersbestemt. Espen har de senere år spilt for Forus & Gausel.

B-laget har også kommet til enighet med Mikael Jensen og Andreas Svensen. Dette er spillere som i følge dem selv ikke har så store ambisjoner om å spille masse kamper.Godt oppmøte
Heller ikke denne gangen var det lov med fullkontakt, men skuffelsen fra forrige fredags pressekonferanse hadde lagt seg og det var 26 spillere på plass, samt fem ledere.
B-gutta hadde også svært godt oppmøte på mandagens årsmøte og var nok fornøyde med at de forespeila kontigentene hadde blitt juster fra 218% økning ned til en spiselig økning på 36%.


Bilder fra kveldens trening

Henrik Grimsmo Busengdal (t.v) var blant kveldens to prøvespillere. Henrik er bror av Eirik som spilte for B-laget i 2016 og han ble omtalt som vandrende gult kort... Marius Helland Hansen (t.h) var også en kompis av Torbjørn Ankerheim. Den storreiste spilleren har en CV med SIF opp til juniornivå skal vi tro forbundets nettsider.


Alexander Nilsen Surdal med sin første trening etter Covid 19. Nå gjenforent med John Petter Gilje på B-laget. Alex kunne også fortelle at broremann Thomas muligens reiser til Bergen i høst.


Sondre Bjøkne får drømmetreff på skuddtreninga. I bakgrunnen fra venstre trener Jarle Eike, Ole Bjørn "Waddle" Bredesen og Tom-Are Svenning.


Christian "De Gea" Gramstad var sporty som stilte mellom stengene i Tom Arne Bø Pedersens fravær.


Jean Gjelsten i en frekk Tottenham-drakt.


Trener Jarle Eike stortrivdes i det flotte sommerværet.


Frode Lima tok tak og fjernet det høye ugresset på langs av banen. Dermed kan man endelig finne baller igjen uten å brenne brune sommerlegger på brenneneslene.