VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

TORGERSEN HAR SIGNERT


(15.09.20) I kveld signerte Magnus Torgersen etter å ha trent med oss de to siste ukene. Dermed vil han være spilleklar når B-laget igjen får lov til å spille fotballkamper. Magnus er tilbake i klubben etter ti år! Les mer om høyrebacken her!

Rekruttene, som har gått uten tap siden 24. september 2019, kan nok belage seg på at det ikke blir kamper i år. Da NFF Rogaland hadde et videomøte med seniorlag før helgen loddet man stemningen. Her kom det frem at klubbene heller ønsket at det skulle jobbes for å få til normale treninger, foran å få arrangert en amputert serie.

B-laget har vært skånet for det største frafallet man leser om i mediene, men man hadde jo nesten dobbelt så mange spillere på noen av øktene i vårsesongen. I kveldens godvær var det 22 spillere på plass, som var en gledelig økning etter 18 spillere sist tirsdag.

Stemningen på kveldens økt var meget god, eller skal vi si dårlig? Høylytt var det iallefall rundt de forskjellige konkurranseøvelsene.

Audition til trenerjobb?
B-laget skal være et trivelseslag med godt miljø. Hele tretten personer fra gruppen har nå meldt seg på en egen serie i Premier League Fantasy, så det blir nok litt intern mobbing på øktene fremover...

Etter første serierunde er det overraskende Jostein Jensen (95 poeng) som ligger best an til å vinne den store potten, men Torbjørn Ankerheim (84p), Øyvind Vollen (77p) og Simon Sakkestad (76p) ennå er på talefot.
Det ligger verre an for Jarle Eike, som med 33 lusne poeng allerede virker sjanseløs i sammendraget...

Etter at trener Stian Refvik nå har signert for SIF spørs det ikke om Fantasy-spillet blir en audition for den ledige trenerposten..?


SISTE HILSEN: Alle på Vaulen trener i hvit piqué. Her sender Stian "Big Mac" Lima en siste hilsen til Stian Refvik.