MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Reffen til den gamle storhet
(14.09.20) Stian Refvik forlater Vaulen og blir ny i trenerteamet for 4. divisjonsklubben SIF.
33-åringen jobbet i trenerteamet rundt Vaulens A-lag fra 2017 til 2019, før han i våres trente B-laget.
I SIF vil han jobbe i team med Thomas Egeli, som tidligere har delt ansvaret sammen med Sveinung Selås.
"Dette var et tilbud som fristet meg. Det er et lag som er nyopprykket og skal etablere seg i divisjonen. Jeg så mange likheter med Vaulen. Så jeg føler at Thomas Egeli og meg kommer til å passe godt i et team," forteller Refvik.

Pressemelding
Stian Refvik har gitt oss denne "pressemeldingen" hvor han takker for seg.


Først og fremst vil jeg takke for den fine tiden jeg har hatt i Vaulen, og spesielt takk til Fredrik Stray og Ordaz som ville jeg skulle jobbe sammen med de i team.

Lærte mye på det året, og etter det tok Jarle over for Fredrik. Meg og Jarle har hatt et veldig godt samarbeid, og har utfylt hverandre på en god måte. Har lært masse av de 2,5 årene jeg og Jarle jobbet sammen, og er stolt over hva vi har fått til i Vaulen, både på og av banen.

Mye av grunnen til at jeg, Jarle og a-laget hadde en så god utvikling de siste årene er uten tvil det fantastiske støtteapparatet vi hadde rundt oss. Jossen, Tollefsen, Vegard, Harald, Svein og Haisen har vært med på å lage et fantastisk miljø som de fleste lag i lokalfotballen har misunnet oss. TUSEN TAKK gutter!

Nå er håpet mitt å skape litt av det samme i SIF, en gammel storklubb som forhåpentligvis kan bli vekket til livet igjen. Men står foran de samme utfordringene som da jeg tok over Vaulen, så føler derfor at jeg har noe å bidra med.

Men kommer uansett til å følge med på Vaulen B, og kanskje en vakker dag kan jeg være tilbake i barndomsklubben min.

Skal og innrømme at alt kaoset i Vaulen det siste året har gjort at jeg er blitt litt "lei". Exiten til meg både på FFO og til meg og Jarle på a-laget var rett og slett amatørmessig av klubben og elendig personalledelse. Men forhåpentligvis får det nye styret ordnet opp i det kaoset som er skapt, og vil igjen gjøre Vaulen til en klubb som drives fornuftig.


En av våre egne


Stian startet i Vaulen som ung og var på det gode 87-kullet som skulle dominere i fylket. Hans første inntreden på A-laget kom i 2006, da han ble plukket opp fra juniorlaget for å spille venstreback i 3. divisjon.

Det ble suksess fra første stund og han fikk hele 24 kamper i debutsesongen. Hans eneste A-lagsmål kom også dette året da han iskaldt kippet over keeper borte mot Ålgård 2.

To nye gode sesonger fulgte, før det ble mye benkesitting. I 2010 hoppet han derfor på tilbudet fra Jarl, hvor han spilte under Svein Øksnevads ledelse.Det ble med ett år i brunt før han var tilbake i oransj, men han skulle gradvis trappe ned på B-laget hvor han har spilt siden.


Parallelt med sin tid i Vaulen var Stian også materialforvalter i Viking hvor han gradvis tok over etter Henry Hinna.

I november 2016 ble han gjenintrodusert rundt A-laget, da han ble assistenten til Fredrik Stray Tjaum, som hadde tatt over for Bo Andersen.

I januar 2018 tok han også over hovedansvaret for Vaulen FFO etter danske Bo, her skulle Stian jobbe med portugiseren Xavier Mondragao.

Samtidig dannet han
trenerteam sammen med Eric Ordaz og Jarle Eike på A-laget.

Da Ordaz trakk seg tilbake året etter var det duoen Eike og Refvik som ledet klubbens hovedlag. Hva som skjedde etter 2019-sesongen har vi dekket godt her tidligere, men trenerduoen skulle i vinter altså ta over B-laget.