VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
GA TRENEREN DRØMMETUR(12.11.22) B-laget donerte hele botkassen til avtroppende trener Jarle Eike og sendte han og sin kjære Ida avgårde på londontur for å se favorittlaget Tottenham. Det skulle vise seg å være et bra valg av kamp da Tottenham vant en syv-måls-thriller mot Leeds United!

Det var på en lagfest etter siste seriekamp at Jarle Eike fikk en overraskende gave som virkelig fintet han ut.

Så på lørdag var Eike og madammen tilstede på Tottenham Hotspur Stadium for å se Premier League-kampen mot Leeds.

Det spørs om ikke 43-åringen fikk inspirasjon til mandagens KM-finale mot Lye, for det var en forrykende kamp han fikk sett. Tottenham slo tilbake tre ganger mot The Whites, før dem satte inn vinnermålet 4-3 på tampen!

Vil avslutte med stil
Eike vil ta seg et velfortjent sabbatsår fra trenergjerningen neste sesong etter å ha vært hovedtrener for A- og B-laget de siste fem årene. Den populære treneren gjennomførte et suksessfult generasjonsskifte for A-laget, som tok en sterk 7. plass i 4. divisjon etter virkelig å ha fått svingen på det høsten 2019.

I 2020 tok han på seg en ny oppgave da han løftet B-laget opp fra asken. En sportslig utvikling har kulminert i en KM-finale på mandag, noe som kan bli et verdig punktum.

Skulle ikke det gå veien har Jarle har en siste sjanse på et annet trofé i Pol-turneringa, etter å ha ledet Vaulen til gull i de to foregående utgavene av den tradisjonstunge turneringen på Stemmen!

B-lagsspillerne må også roses i det hele for en fantastisk gest. Selv uten botpenger å boltre seg i vil man førstkommende lørdag avholde årsfesten.

Her er påmeldingen fantastisk med foreløpig 27 spillere som vil entre klubbhuset for en hyggeaften med pinnekjøtt og noe godt i glasset. I tillegg har Harald Øksnevad fått med en håndfull G70-spillere, samt noen av de mest ihuga supporterne slik at det blir trangt om plassen.


PÅ PLASS: Jarle og Ida fikk londontur av Vaulen B-spillerne. En opplevelse for livet! "Takk til alle som ga oss denne opplevelsen," hilset Jarle ringside til spillerne i i Spond-appen.