VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
JARLE FIKK LONDONTUR(09.10.22) B-laget feiret seriemesterskapet i klubbhuset lørdag kveld. For den avtroppene treneren Jarle Eike skulle det bli en slags overraskelsesfest.

Spillerne hadde nemlig bestemt at hele botkassen skulle gå til londontur for Jarle og hans kjære Ida. Billetter til Tottenham-kamp er fikset, barnevakt like så.

Det hele er ment som en stor takk for den enorme jobben som har blitt lagt ned de tre siste årene.

"Jeg har frysninger over hele kroppen over gaven jeg fikk av spillerne. Helt vanvittig! Londontur med Ida på Spurs-kamp. Totalt uventet og rørende! Det beviser hvilken utrolig gjeng dem er. Jeg er målløs," fortalte en rørt Eike til oss etter overrekkelsen.

På tre år har Eike forvandlet B-laget fra nesten å opphøre til å vinne Pol-turneringen og 6. divisjon. Nå blir det forsynende også semifinaler i KM og OBOS-cup i høst.

"Jeg kan ikke forestille meg at det kunne ha skjedd i en annen klubb uansett nivå i Norge og aller minst et B-lag."

For et par uker siden informerte Jarle at han skulle ta et siestaår etter å ha vært hovedtrener fem år på rad, først for A-laget og siden for B-laget.

"Jeg er evig takknemlig for å ha fått være med de fine folka både i støtteapparatet og spillerne. En unik gjeng!"

Det er en enorm jobb Jarle har lagt ned både med logistikk hjemmefra og på feltet. Opplegget har vært proft helt ut til fingerspissene og spillerne har virkelig trivdes under hans ledelse.