VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

VIRKER DÅRLIG TRENTE

(30.05.23) Med mye kamper i treningstidene fikk B-laget kun til to treninger i mai. Det begynner å merkes på prestasjonene. Tirsdag tapte man 5-2 borte mot bunnlaget Forus & Gausel 2.

Om man kan finne en løsning til høstsesongen eller starte å tenke alternativt ved å trene på søndager er noe som bør opp på tapeten.

Vaulen hadde heller ikke med seg marginene med både en straffesituasjon og en utvisning mot seg, to situasjoner som hadde grobunn for diskusjon.

Straffen virket som en kompensasjon etter at en hands først fikk passere og en spiller siden gikk ned i duell med Sigurd Årthun. På utvisningen til Simon Sakkestad som "siste mann" påpekte keeper Krister Vistnes at han stod med ballen i armene.

Med ti mann gikk man fra 0-1 til 0-4 etter tre baklengs på ni grufulle minutter. Trøsten får være at man vinner det siste kvarteret etter en dobbel av Sigurd Årthun slik at det ender med et 5-2 tap.6-3 tap mot Riska 2.

Kampfakta her!

FORUS & GAUSEL 2 5–2
VAULEN B
Simen Roland (str)
24 min

Chiemerie Prince Obasi
64 min
Kristoffer Byre Mathiassen
69 min
Pelle Gudmestad
73 min

77 min Sigurd Årthun
Simen Roland
80 min

84 min Sigurd Årthun

–> 76 minutter

Magnus Kartevold er igjen ute med lyskeskade. Audrius Mirauskas må også melde pass for å helet kroppen etter mye juling sist. Jetsetteren Torbjørn Ankerheim må denne gangen melde pass, mens Erik Vogel skal på et studiearrangement. Mathias Strunck Gundersen er også i eksamenmodus og står over.
Keeper Krister Vistnes må dra hjem etter timen. David Møller starter ei da han ankommer etter avspark.
Man fikk med Even Kvame og Mads Jacobsen Mørland fra A-laget.

Vaulen B (3
–4–1–2): Krister Vistnes – Magnus Torgersen, Simon Sakkestad, Stian Lima – Eirik Reiestad, Even Kvame, Eirik Moen, John Herman Ås – Sigurd Årthun – Espen Knudsen, Mads Jacobsen Mørland.

Første omgang

Forus & Gausel sendte avgårde et par skudd det første kvarteret og hadde et lite overtak. Hos Vaulen hadde Espen Knudsen en frekkis fra 40 meter som strøk over krysset etter åtte minutter, mens et skudd fra hjørnet av boks signert Sigurd Årthun ble holdt lett av keeper etter 21 minutter.
Vertene fikk så et straffespark etter 23 minutter. Et skudd gikk opp i hånda på Simon Sakkestad, dommeren lot spillet fortsette før Prince Obasi gikk ned da Sigurd Årthun løp bak han.
Vaulenspillerne var misfornøyde med den, men det burde nok ha blitt blåst av for hands uansett.
Rutinerte Simen Roland sendte de hvite og blå foran fra krittmerket.
Vaulen slet med å skape noe. Even Kvames legg gikk via en motspiller og havnet i nettveggen etter 31 minutter.
Et skudd fra Mads Jacobsen Mørland ble slått videre av keeper til Espen Knudsen som klemte av på halv volley. En utespiller reddet på strek etter 41 minutter. Stor sjanse.
Dommeren blåste så av for pause. En rimelig blodfattig omgang av Vaulen som aldri fikk tatt tak i kampen.

Andre omgang

Michael Sivertsen kom inn som spiss for A-lagsspiller Mads Jacobsen Mørland i pausen, trolig et avtalt bytte.
Fra vondt til verre for Vaulen da Simon Sakkestad ble utvist etter 53 minutter for å ha felt som siste mann, men Vaulen mente her at det var en feiltolkning av reglementet.
En ball spratt så over på andre stolpe før Krister Vistnes reddet til corner etter 58 minutter.
Eirik Moen hadde vært midlertidig stopper etter utvisningen. Stopper Øyvind Vollen kom så inn for midtbanespilleren Even Kvame etter 61 minutter.
Forus & Gausel doblet etter 64 minutter da et overraskende skudd fra Prince Obasi snek seg inn i lengste.
Like etter kom Erlend Fossan inn i mål for Krister Vistnes som skulle ta over på hjemmebane da kona skulle på skift.
Nå var det fullstendig kollaps hos Vaulen. Kristoffer Byre Mathiassen økte til 3-0 etter 69 minutter.
Etter goalen kom Mads Isaksen inn for Stian Lima.
4-0 etter 73 minutter var et bissarromål da et innlegg fra høyre gikk over keeper og inn ved bortre.
David Møller kom inn for Espen Knudsen, som dro noe på foten, etter 76 minutter.
Så trøstemål for Vaulen etter 77 minutter. Et skudd fra Eirik Reiestad ble gitt retur på. Ballen havnet ut i returrommet hvor Sigurd Årthun dreiet den inn fra 14 meter sentralt.
5-1 var av det billige slaget. En corner ble slått flatt inn og bare bredsidet i mål fra åtte metter. Hvor var markeringen der?
Sigurd Årthun med ny scoring etter 84 minutter på et nydelig skudd etter innlegg fra høyre.
Minuttet ble lagt til før dommeren blåste av. Et feilaktig straffe og utvisning gjorde arbeidsvilkårene vanskelige, men det var ikke noe å si på at Forus & Gausel 2 vant denne kampen.