VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

GA SVAR PÅ TILTALE

(25.04.23) B-laget reiste seg etter det uverdige tapet mot Riska 2 sist og slo Kvitsøy 5-2. I en drøy omgang så det meget komfortabelt ut før man ikke var like energiske siste halvtimen.

Dette ble Eirik Reiestads store kveld. Når det endelig skulle bli seniormål for Reie scoret han like så godt to!

Trener Robert Solvang hadde gjort fire endringer siden sist hvor hele forsvarstrioen var byttet ut. Et rutinert mannskap fra Vaulen hvor startelleveren hadde en snittalder på 30 år.

Kvitsøy som i følge utsagn før kampen var fornøyde med endelig å ha rykket ned til 6. divisjon var blandet drops med rutine og noen svært unge spillere. Blant unggutta fant man Simon Holter Møllegaard som er sønn av vaulenlegenden Sverre Møllegaard!

Kampfakta finner du her!

Problemer med innstillingene på kameraet i kveld, men noen bilder her!

VAULEN B 5–2
KVITSØY
Audrius Mirauskas (Årthun)
7 min

Morten Fløtre Solheim (Mirauskas)
17 min
Eirik Reiestad (Moen)
26 min
Eirik Reiestad (Møller)
47 min

50 min Marius Ydstebø
Magnus Kartevold (Årthun)
53 min

54 min Sander Edland

–> 88 minutter

Simon Sakkestad er suspendert etter rødt kort sist. Planen om at reservekeeperen på A-laget skulle stå for B-laget blir nok ikke noe av før til høsten etter at Trym Landråk Gjerstad brakk tre bein i foten. Magnus Torgersen gikk av med hamstringskade sist. Magnus Kartevold er klar igjen etter hamstringstrekk.

Vaulen B (3
–4–1–2): Krister Vistnes – Magnus Kartevold, Espen Knudsen, Stian Lima – Eirik Reiestad, Eirik Moen, Sigurd Årthun, Erik Vogel – David Møller – Audrius Mirauskas, Morten Fløtre Solheim.

Første omgang

Eirik Moen var kaptein da Simon Sakkestad sonet for rødt kort sist, men det ga lite hell på myntkastet. Sidebytte betyd både en kraftig motvind og sol i øynene.
Kvitsøy hadde vel så mye ball i starten, men det var Vaulen som tok ledelsen. Et perfekt vektet legg fra venstre signert Sigurd Årthun fant hodet til Audrius Mirauskas som headet i perfekt bue over keeper til 1-0 etter syv minutter.
Eirik Reiestad presset så frem et offensivt kast som endte i et innlegg som Audrius Mirauskas nær fikk støtet inn fra fem meter.
Audrius Mirauskas slapp så til Eirik Reiestad som kom i lange klyv, men skuddet fra høyre i boks ble reddet av keeper etter kvarteret.
Etter et voldsomt klyngespill med rop om å snu spillet fikk man plutselig tuppet ballen ut av vepsebolet. Plutselig førte Audrius Mirauskas fremover før han tredde fri Morten Fløtre Solheim. Fløtre dro inn fra hjørnet av boks og plasserte borte ved lengste til 2-0 etter 17 minutter.
Vaulen hadde vært effektive og skulle øke igjen etter 26 minutter. Man bet seg fast før Eirik Moen slo inn fra høyre nede ved dødlinja. Det var folksomt på femmeteren, men Eirik Reiestad fikk bredsidet inn 3-0. Reiestads første seniormål og første goal siden 2020!
Sigurd Årthun fikk så gult kort etter 31 minutter for å ha kollidert i en motspiller.
Kvitsøytreneren var neppe fornøyd da han gjorde et dobbelbytte og la om til 4-4-2 etter 34 minutter.
Et pent legg fra Reiestad gikk over luggen til David Møller før Erik Vogel på andre stolpe skjøt over fra fem meter etter 37 minutters spill.
Sigurd Årthun slo så en lur ball som Morten Flørte Solheim nær fikk satt fra kloss hold. Det endte med en corner som gikk over alle før man fikk slått inn igjen, her headet David Møller like over i kampens 43. minutt.
Knappe minuttet ble lagt til før dommeren blåste. Kvitsøy stod ganske høyt i banen noe som ga dem mye av spillet, men Vaulen hadde et flott oppspillspunkt i Audrius Mirauskas som var base for en rekke skumle overganger.

Andre omgang

Et bytte i pausen. Som sist gikk Morten Fløtre Solheim. Inn kom Michael Sivertsen.
Vaulen tok ikke lange tiden for å øke til 4-0. Kortpasninger i boks før David Møller fant Eirik Reiestad som løftet inn i bortre fra høyrehjørnet av femmeteren. Wow, plutselig hadde Reiestad økt sin målstatistikk med 200% på en kamp!
Vi var opptatt med å finne ut av et kamera som hadde låst blenderåpningen på maks da plutselig Kvitsøy reduserte til 1-4 ved Marius Helgeland Ydstebø. Skryt ble her gitt til Simon Holter Møllegaard som tydeligvis stod for forarbeidet.
Vaulen svarte like etter. Reiestad ordnet en corner som Sigurd Årthun slo inn. Magnus Kartevold steg til værs på 10 meter og headet vakkert inn vårt femte for dagen.
Nå var det ville tilstander her. For minuttet etter stod det 5-2. Her var vaulengjengen i furore da de mente at ballen hadde vært ute?
Kvitsøy virket å få litt troen på det nå, mens Vaulen slet med å gire seg opp igjen.
Et dobbelbytte av vingbacker fulgte etter 64 minutter. Mathias Strunck Gundersen og Mads Isaksen kom inn for Reiestad og Vogel. Det vanket noen hyggelige gester til Reie da han gikk av banen etter sine to mål!
Vaulen var ikke like presise og energien var heller ikke den samme.
Kvitsøy var nærmest, men Nikolai Lilledal Bjerklund skjøt like utenfor på en gedigen sjanse etter 72 minutter.
Like etter kom Erlend Fossan inn i mål for Krister Vistnes.
Et corner fra Sigurd Årthun endte nært i selvmål, men keeperen reddet ballen som nesten gikk over streken. Her var det noen uenigheter og Mathias Strunck Gundersen måtte jages bort av medspillere for å unngå et kort.
Vaulen kontret så på en corner i mot. Sigurd Årthun la en strøken ball til stopper Espen Knudsen som plutselig var på vei fremover. Han kunne kanskje ha gått enda lengre, men valgte et skudd fra 20 meter som gikk hardt meteren tilside etter 78 minutter.
David Møller headet så en ball i boks til Michael Sivertsen. Det akrobatiske skuddt gikk i tverrligger og ned på strek før ballen spratt inn i armene til keeper etter 79 minutter.
Nytt dobbelbytte etter 83 minutter da John Herman Ås og Atle Kristiansen kom inn for Kartevold og Årthun.
Et flott raid av Michael Sivertsen ble belønnet med en corner etter 87 minutter. Et tamt corner, men på andreballen stod Audrius Mirauskas og ventet på 15 meter sentralt. Han fikk kjempeklem påballen som suste midt mot mål slik at keeper fikk fistet over.
Stian Lima hadde krøket seg på beina litt tidligere, men haltet av etter 88 minutter da Øyvind Vollen kom innpå.
Fire minutter ble lagt til før dommeren sa seg fornøyd. Det var en litt rotete andre omgang fra Vaulens del hvor man nok falt ned på Kvitsøys nivå, men fremgang å spore etter fadesen på Riska.