VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

GIKK OPP I LIMINGA

(18.04.23) Vaulen ledet to ganger i første omgang, men gikk til pause under 4-2!

Rutinerte Riska-spillere strakk i Vaulen slik at det åpnet seg opp store rom.

Det så lyst ut da Morten Fløtre Solheim fluktet inn Reiestads legg fra kloss hold etter 21 minutter. Thomas Vier ga 1-1, men Vaulen svarte kontant da Knudsen la til rett for Audrius Mirauskas.

Etter at man tok ledelsen trykket Vaulen noe voldsomt på med fire tilløp på to minutter. Så sklir Simon Sakkestad et innlegg inn i eget mål til 2-2 etter 34 minutter.

Resten av omgangen er det som om Vaulen mister det helt i forsvar. Riska snur 1-2 til 4-2 på et kvarter.

Vaulen startet faktisk andre omgang brukbart før Riska satte spikeren i kista med 5-2 etter 54 minutter.

Vondt blir til verre da Simon Sakkestad blir utvist etter timen etter å ha felt som siste mann.

Med ti mann blir det vanskelig, men man vinner faktisk den siste halvtimen etter at Michael Sivertsen knaller inn 5-3 etter 88 minutter. På tampen hadde man faktisk mye bra spill og skapte flere store sjanser.

Dette var nok ikke Vaulens kveld og det hele ble toppet med en del skader. Magnus Torgersen gikk av med hamstringskade. Anders Polland Vik kjente det i begge beina. Audrius Mirauskas gikk av med krampe, men er okay. Morten Fløtre Solheim var helt tom og gikk av til halvtid. Sigurd Årthun fikk seg et kakk og haltet av. Espen Knudsen kolliderte med Audrius Mirauskas og gikk av like etter.
Samtidig var det slik at Krister Vistnes måtte ta over på hjemmebane etter kun en omgang.

Kampfakta finner du her!

Se hvordan det har gått i de andre kampene i 6. divisjon avdeling 2 her!

Oppdateringer fra kampen her!

Bilder fra kampen her!

RISKA B 5–3
VAULEN B

21 min
Morten Fløtre Solheim (Reiestad)
Thomas Vier
27 min

28 min Audrius Mirauskas (Knudsen)
Selvmål (Simon Sakkestad)
34 min
Knut Magnus Kolstø Haugland (Skavland)
38 min
Knut Magnus Kolstø Haugland
42 min
Thomas Vier (Soma)
54 min

88 min Michael Sivertsen

7. Sigurd Årthun <– 84 minutter

8. Mads Isaksen <– 61 minutter (–> 88 minutter)

–> 84 minutter

Magnus Kartevold håpes snart klar igjen etter hamstringskade. Man håper også snarlig å få gang igjen på Torbjørn Ankerheim og Alexander Nilsen Surdal.
Da det var såpass mange aktuelle spillere involvert for A-laget sist at keeperen Krister Vistnes blir med fra C-laget.
A-lagets Anders Polland Vik blir nå også med, men han vil ikke møte før tett opp mot avspark.

Vaulen B (3
–4–1–2): Krister Vistnes – Magnus Torgersen, Simon Sakkestad, John Herman Ås – Eirik Reiestad, Eirik Moen, Sigurd Årthun, Mads Isaksen – Audrius Mirauskas – Espen Knudsen, Morten Fløtre Solheim.

Første omgang

På årets hittil flotteste dag var lue byttet ut med caps. Riska er en av våre nærmeste rivaler i luftlinje, men hevdalukt fikk fornemme byasser til å savne hillevågslukta.
Riska 2 hadde tapt seriepremieren mot Storhaug, men her var over halve startelleveren byttet ut samtidig som dem brukte tre spillere fra forrige A-kamp.
Vaulen B på sin side var noe svekket etter at ubenyttede innbytterne fra forrige A-kamp hadde blitt glemt strøket. slik at man måtte grave dypere. Blant spillerne man fikk med var C-lagets keeper Krister Vistnes.
Riska tok da også kommandoen fra start, men første sjans tilfalt Vaulen. Det var en fin kontring, men Sigurd Årthun fikk ballen litt bak seg i skuddøyeblikket slik at det ble et strømpeskudd inn til keeper etter at han hadde dratt seg fri i boks.
B-laget spilte seg så nøysommelig gjennom på venstre. Mads Isaksen skar innover mot hjørnet av femmeteren. Super-Mads kunne ha skutt selv, men slo uselvisk til Espen Knudsen som skjøt utenfor.
Like etter kom Riska meget nærme. Et lurt innlegg ble møtt av Atle Soma. Vistnes var i ferd med å slenge seg etter ballen, men fikk snudd kroppsvekten nok til å gjøre en redning etter syv minutter.
Voldsomt trykk fra Riska fulgte. Blant annet fistet Vistnes to avslutninger over til cornere, mens et par skudd ble blokkert før Thomas Johansen, som vi husket fra SIF 2 forrige sesong, skjøt i nettveggen.
Thomas Johansen var frempå igjen etter 18 minutter, men han skuflet nærmest et skudd inn til keeper som stod rett foran ham.
Noe mot spillets gang tok Vaulen ledelsen. Man spilte seg pent fremover. Morten Fløtre Solheim vinklet ballen ut på høyre hvor Eirik Reiestad slo flatt inn på første stolpe hvor Fløtre fikk styrt ned i korthjørnet.
Sigurd Årthuns legg fra venstre etter 25 minutter gikk via Fløtre Solheims hode til Espen Knudsen, men han fikk ikke nok kraft på headingen som ble holdt lett.
Riska utlignet etter 27 minutter. Et flatt legg fra Thomas Johansen gikk på tverrs av feltet. Krister Vistnes kastet seg frem og fikk skjøvet ballen unna, men bare rett i beina til Thomas Vier som tappet inn.
Vaulen svarte rett etter avspark. Eirik Moen slo en strøken ball frem til Espen Knudsen som var sterk i kroppen og stormet inn mot krittmerket. Han kunne selv ha skutt fra syv meter, men la over en bedre plassert Audrius Mirauskas som fant nettmaskene.
Nå hadde man Riska på gyngende grunn. På to minutter hadde man fire tilløp hvor man kunne ha økt ytterligere hadde presisjonen vært mer nøyaktig.
Riska utlignet igjen etter 34 minutter. Et lavt innlegg fra høyre ble sklidd etter av Simon Sakkestad som var uheldig og sette ballen inn i eget mål.
Så fulgte en meget kaotisk opplevelse for den bakre treer. Dem ble strukket fra hverandre sidelengs slik at det oppstod enorme rom mellom dem.
Den gamle A-lagstopperen Atle Soma var frempå et par ganger på kort tid. Først brant han en gedigen sjanse over før han helt fri dundret et skudd utenfor krysset etter 36 minutter.
Knut Magnus Kolstø Haugland skulle så få to kjappe scoringer. Først etter 38 minutter da han kraftfult headet inn en corner på bakre. Her var Vaulen for snille.
Mer forvirring rundt arbeidsoppgavene i de bakre ledd fulgte. Krister Vistnes vartet opp med en beinparade da Soma var helt fri. Det var et løp man ikke maktet å fange opp.
Kolstø Haugland økte til 4-2 etter 42 minutter. En fast situasjon inn fra venstre. Hvor Vaulen ikke vant duellen. Det virket så lett.
Like før hvilen var Vaulen frempå igjen. Morten Fløtre Solheim skjøt i steget fra 16 meter, men keeper vartet opp med en fin redning med beina.
Like etter blåste dommer av for pause.

Andre omgang

Vaulen hadde blitt satt i sjakk og i pausen søkte man løsninger på hvordan man bedre skulle forsvare seg.
To bytter ble også gjort. Krister Vistnes som måtte hjem for å overta husholdet kjørte hjem slik at Erlend Fossan tok over keeperhanskene.
Samtidig kom Anders Polland Vik inn på midten. Ut gikk Morten Fløtre Solheim som ville av da han følte seg helt tom for energi.
Fra vondt til verre hos Vaulen da Magnus Torgersen kjente det nappet i hamstringen etter 48 minutter. Et par minutter senere hadde man klar byttet da Stian Lima erstattet Magnus.
Vaulen hadde faktisk startet omgangen brukbart og det var derfor en solid nedtur da Riska satte spikeren i kista med 5-2 etter 54 minutter. Kampens store spiller, Atle Soma, stod for hele forarbeidet før han trillet over til Thomas Vier som fikk en lett jobb.
Somas smarte løp var oss en mare. Han løp lurt på tverrs av stopperne som ikke kommuniserte godt nok før det var for sent.
Mer trøbbel for Vaulen etter timen da Simon Sakkestad felte som siste mann, iallefall i følge dommeren. Rødt kort, men ingen stygg takling slik at vi tror det blir med en kamps karantene.
Dermed måtte man få innpå en stopper. Mads Isaksen måtte vike plassen da Øyvind Vollen kom inn etter 61 minutter.
Espen Knudsen kolliderte vel så med lagkamerat Audrius Mirauskas og gikk i bakken. Han kom seg på beina for egen maskin, men ble byttet av da Mathias Strunck Gundersen kom inn etter 62 minutter.
Tempoet i kampen hadde dalt noe og det var ikke like lenger skummelt hver gang Riska hadde ballen.
Anders Polland Vik var nettopp tilbake fra skade, men startet å kjenne det i begge bein og ville av. Inn kom Michael Sivertsen etter 68 minutter.
Det var vanskelig for Vaulen å svare med ti mann. Riska var på ferde igjen etter 75 minutter, men målet ble underkjent for offside.
Evighetsmaskinen Eirik Reiestad kom flott ned til linja etter 77 minutter og slo inn foran mål. Michael Sivertsens første touch var ikke den beste slik at han ble noe småstressa i skuddøyeblikket, dermed gikk ballen utenfor.
Vaulen vartet faktisk opp med penfotball på slutten. Audrius Mirauskas hadde en kjempeheading på Sigurd Årthuns gode corner, men keeper reddet flott.
Ny skade for Vaulen. Denne gangen var det Sigurd Årthun som haltet etter en takling. Inn kom Eirik Haglund etter 84 minutter.
Eirik Haglund la inn etter 88 minutter. Michael Sivertsen skjøt først i blokken, før han på returen blåste ballen oppunder nettaket.
Audrius Mirauskas hadde jobbet som en helt, men hadde pådratt seg krampe. Mads Isaksen kom inn for han igjen etter 88 minutter.
Nå var det en liten sluttspurt fra Vaulen som øynet et lite håp etter at Riska ikke var like sterke etter noen bytter. Man hadde ne stor sjanse etter 90 minutter da Eirik Reiestad var nær å finne Mads Isaksen foran kassen.
I steden fikk man en corner. Serven fant Eirik Reiestad som dunket til, men en utespiller reddet på strek etter 91 minutter.
Det var noe av det siste som skjedde da dommeren blåste av like etter, noe som betød at man tapte 5-3.
Periodevis er man ganske så hvasse med sitt presise spill fremover på banen, så alt er ikke bekmørkt når man får orden på det defensive.