MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

TEDDY: Bent er ny a-lagstrener, sønnene Christian og Daniel spiller også i klubben.
Bent og Gys tar over
(31.10.03) Vaulen har kommet til en muntlig avtale med Bent Lie som a-lagstrener til neste sesong, med seg får han spiller Erik Gysland som spillende assistent. Skriftlige avtaler settes til papiret i disse dager, men dette sees på som formaliteter.
Klubben startet søket etter en ny trener tidlig i høst, ettersom det var klart at hverken klubben eller Tore Haugvaldstad ønsket reengasjement.
Etter en sonderingsperiode endte man med en fra egne rekker.
Bent har jo tidligere trent aldersbestemte lag i klubben med stor suksess. Både 1980- og 1987-laget har hevdet seg og har også bidratt med flere spillere til a-laget. Nå er 50 åringen klare for nye utfordringer med a-laget, vi ønsker lykke til.
Gysland blir assistent
Erik Gysland (30) nyter stor respekt som spiller. Han har trødd sine barnesko i Vaulen og debuterte for a-laget tilbake i 1989, da var han mye brukt som målfarlig spiss.
Han var også fem sesonger i Hinna på midten av 90-tallet, men kom tilbake i 1997 og har vært en viktig mann bak Vaulens klatringer de siste årene da han har ryddet unna i forsvar.
Spillerkabal
Nå har man satt seg ned for å forberede neste sesong. Man håper på å beholde de fleste spillerne, samt å få inn et par nye.
Det jobbes konkret mot flere velkjente navn fra lokalfotballen. Man har sendt ut brev til noen klubber, men man holder foreløpig kortene tett til brystet. I begynnelsen av desember vil det også være et nytt spillermøte og man håper å ha spikret det meste til da.
GYS: Erik Gysland har 216 kamper for a-laget og 74 mål, men sist sesong ble spolert av en kneskade.