MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Keeperfloka løst?
(31.08.22) A-laget har slitt på keeperplass siden i vår, men nå har man endelig fått på plass mannen sin.
Trym Landråk Gjerstad er en vaulengutt som vender tilbake etter å ha blitt snappet opp av daværende Ålgård-trener Bo Andersen etter 2019-sesongen.

Kritisk keepersituasjon
Vaulen har slitt noe voldsomt på keeperplass de siste månedene. Begge vinterens signeringer, Oskar Wardzala og Philip Malcolm, forsvant til Østlandet i løpet av kort tid og man stod igjen uten noen målvakter.

Dermed hentet man opp B-lagets Jack Aguera, men man har ofte måttet trene uten keepere på feltet, noe som er langt fra optimalt. Sist kunne ikke Aguera og da måtte man ned på C-laget og hente opp Krister Vistnes!


REDNINGSMANN: Trym er meget reaksjonssterk og har potensiale til å levere noen utrolige redninger. Her fra finalen i Pol-turneringen 2019 da Vaulen overrasket ved å slå Vardeneset.

En å satse på
Håpet må være at Trym kan gi stabilitet. 21-åringen jobber som snekker og er en man kan bygge videre på for fremtiden.

Allerede i 2017 fikk Trym Landråk Gjerstad sin seriedebut for førstelaget som G16-spiller. 2018-sesongen ble noe amputert etter et armbrudd i en juniorkamp mot Hinna.


BRAKK ARMEN: Trym brakk armen i denne duellen mot Hinna i 2018.

I 2019 var han med for fullt på A-laget og vekslet om å stå med Endre Lien. Totalt fikk han 28 A-kamper i sin første periode.

Trym er en høyreist keeper med god rekkevidde og som er reaksjonssterk på strek.


LOKAL KEEPER: Trym gikk gradene i klubben og har også en yngre bror i Felix som står i mål for G16. Kanskje får vi se dem i samme A-tropp en vakker dag?