MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Treneren med oppdatering
(31.07.13) To nye spillere har blitt tilknyttet troppen og fire til kan være på vei.
"Vingen Bård Ledaal har signert, mens spissen Gaute Schei gjør comeback," forteller trener Kjetil Hundhammer.
Joakim Førland kan også være på vei. "Han trente med oss i går og skal bestemme seg innen morgendagen."

Mange ut
Syv spillere har forsvunnet siden vårsesongen, mens Husic og Ordaz snart skal flytte for studier. Jon Nessa er i tillegg langtidsskadd. Med Ledaal og Schei er troppen oppe i nitten mann, man trenger nok noen til. "Neste uke kommer det to-tre spillere på prøvespill," avslører Kjetil.

Om Surdal Nilsen
Mange reagerte da Alexander Surdal Nilsen signerte for nedrykksrivalen Brodd. "At Alli går til Brodd for tre-fire kamper er meget skuffende, men kompisen Henrik Jelsa er nok avgjørende her."

Vaulen ligger nå nest nederst. Tre lag rykker ned og det begynner å bli en luke mellom de fire nederste og midtsjiktet. Den 39-år gamle treneren sliter ikke med nattesøvnen for det om. "Stemningen i troppen er meget god. Kampen mot Kopervik var bra fra vår side. Vi spilte en bedre kamp mot Kopervik (0-1) enn mot Brodd (5-4), men Kopervik er et veldig anderledes lag å møte."

Om skadesituasjonen
Midtbanespilleren Mirza Krljez fikk bare en kamp for Vaulen i februar, siden da han har slitt med vonde bein. "Mirza Krljez trener nå uten smerte," sier Kjetil, som dermed i praksis har en ny signering også der.
Jon Nessa sliter med kneet, mens Eivind Ovedal har vondt lyske. "Jon Nessa tok MR på mandag, han venter svar enten i dag eller i morgen. Det lover ikke godt. Eivind Ovedal pådro seg en lyskestrekk i forbindelse med egentrening i sommer. Han er nok ute i et par uker."
Ellers vil viktige Andreas Meier Strømme være hjemme igjen til lørdag etter ferie hjemme i Oslo. Håndleddsskaden han pådro seg i et uhell på skateboardet skal også være helet.
Stopperen Marius Fossmark som har spilt samtlige kamper for Vaulen denne sesongen skal reise bort og går glipp av lørdagens kamp.
Steffen Holm er også klar igjen etter problemer med akillesen. Steffen Lyse og Eirik Hadland har gått glipp av de første kampene grunnet ferieavvikling.

Schei tilbake
Gaute Schei gjør altså comeback. Det er svært gledelig da man etter exiten til Daniel Lie (Vardeneset) og Are Meling (lagt opp), vel kun har en targetman i Kevin Hodneland. Schei var toppscorer for A-laget i opprykkssesongen, men ga seg da tiden ikke strakk til. Vikings analysesjef trener nemlig også aldersbestemte lag i Viking på kveldstid. 26-åringen har dog holdt formen vedlike blant annet med spill for B-laget.

Bård Ledaal (bildet) har spilte barne- og ungdomsfotball i naboklubben Hinna, men de tre-fire siste årene har han studert i Bergen hvor han har spilt det meste av sin seniorfotball. Sist han spilte i Hinna var i 2008.
Bård har slitt med beinhinnebetennelse og spilte lite i vårsesongen hvor han var registrert som Sandviken-spiller. Han var innom Tjensvoll tidligere i sommer, før han i treningskampen mot Brodd kom innpå og scoret to mål som prøvespiller!

Sommervinduet
Ut: Daniel Vatland (Buøy, tidlig i sommer), Harald Nedreskår (Jarl), Ørjan Bergum (studier i Australia), Espen Nilsen Gjøsund (trappet ned til juniorlag i vår), David Berg (Vardeneset), Daniel Lie (Vardeneset), Are Meling (legger opp), mens Halil Husic og Eric Ordaz (forsvinner ved studiestart).

Inn: Bård Ledaal (Tjensvoll), Gaute Schei (B-lag). I tillegg håper man på Joakim Førland, mens ytterligere to-tre prøvespillere muligens hentes.