G 16 er klar for finale i Vaulen Vårcup
(31.03.06) Vaulens G 16 slo Viking 2-1 i en tett kamp på Vaulenbanen fredag kveld. Viking var det mest aggressive laget gjennom det meste av kampen og tok ledelsen tidlig i første omgang på en retur etter corner. Våre gutter overtok gradvis mer av kommandoen og satte inn 2 mål like før pause, først ved en stuss av Magnus Kartevold
etter et langt framspill fra Espen Klette, og så minuttet etter, ved et flott langskudd av Jonas Kartevold. Etter pause var Vaulen spillemessig klart best, men klarte ikke å sette de mange sjansene. Viking gav imidlertid aldri helt opp og gav Vaulen kamp helt til siste slutt.
Som i fjor er laget nå klar for finalene i både VVC (mot Vidar) og Vinterserien (mot Sandnes Ulf). Etter planen skal begge kampene spilles søndag kl. 14.00. "Vi får håpe at vi kommer fram til en løsning slik at vi kan spille begge finalekampene" sier trener Tor Kartevold.