MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

D-laget tar over plassen
(31.01.12) Vaulen D vil ta over plassen til Vaulen B i 6. divisjon, det ble klart etter spillermøtet i kveld.
Det var jo planen at gjengen skulle spille i 7. divisjon denne sesongen.

  • Tom Are Svenning, Øyvind Vollen og Ruben Johnsen vil dele på "trenerjobben" i år. Stian Myklebust vil hjelpe til så mye han har tid og ork. Takk til Stian for utrolig god innsats de siste årene. Stian vil fortsette som spiller.
  • Vi overtar plassen til B-laget i 6 divisjon. Det blir ikke B-lag bestående av junior og A-lags spillere i år. Vi blir på en måte "B-laget", men har intet med A-laget å gjør. Vi styrer oss selv og A-laget har ingenting de skal ha sagt ovenfor oss. De har gitt oss muligheten til å låne spillere om ønskelig, men bare om vi sier i fra selv.
  • Atten mann skrev seg på spillerlisten idag, og har med det sagt seg villige til å være delaktig HELE sesongen. Vi vet det er flere der ute som ikke kunne stille idag. Si ifra vist dere vil være med. Vi ønsker ikke at det skal bli som i fjor at folk hopper av med en gang været blir stygt eller det er bortekamp. Visst alle er villige og stiller opp så kan vi få en god kjerne. Terminlisten vil alle få, og dermed har alle mulighet å lage tid til å stille på kamp i god tid.
  • Tommy, Ømi og Ruben skal på terminlistemøte på torsdag for å prøve å få kamper til å havne på dager det passer med trening og dager vi kan spille på kunstgresset istedefor grusbanen.
  • Treninger er fortsatt kl 20.00 på tirsdager. Eventuelle forandringer kan komme. Men det kommer mye an på hvordan møtet på torsdag går.
P.S. Vi satser på en fest snart ;) Må feire opprykket!