MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Fire spillere klare
(31.01.04) Blekket har virkelig sprutet i brakkene på Hinna denne uken, da Vaulen nå har fått signaturen fra fire spillere som har trent med a-laget i vinter. Overgangspapirene ble sendt tirsdag morgen, dermed vil de fire bli spilleklare i slutten av den kommende uken.
Ronny Hauge (27) er tilbake i klubben igjen. Den anvendelige saudabuen startet fjorårssesongen med Vaulen, men grunnet mye jobbing ga han seg og spilte for Sauda sist sesong. I vinter trente han litt med Hinna, men valgte tilslutt Vaulen. Ronny er en fighter på banen og liker å gå rett på mål.
TILBAKE: Ronny Hauge
Eivind Staurland (21) kommer fra Staal. Han er en spillende forsvarer som har imponert stort på trening i vinter. Sammen med Arne Dalehaug er han også nøkkelspiller på Ryfylke Futsal. Eivind er svært rutinert for alderen da han har over 150 kamper for Årdal.
Sverre Gjuvsland (22) kommer også fra Sauda. Sverre er opprinnelig spiss, men kan bli en hit som stopper da han er ekstremt sterk i kroppen og i luftrommet.
Henning Frode Holm (21) er en angrepsspiller som kommer fra Randaberg. Holm har ikke fått trent så mye med laget da han er travelt opptatt med jobb, men han er en spennende spiller som vet hvor målet står.
Ellers rapporterer keeper Tom Arne Pedersen at han trolig vil gjøre comeback i slutten av mai. "Sånn som det ser ut nå så skal jeg være i Stavanger fra mai til desember, jeg tar gjerne ned hanskene fra hyllen da," skriver Tommen i gjesteboken.