MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Seier og tap for Beachgirls
(30.09.10) Her følger referater fra Piker 29+ to siste kamper.
Vi gir ordet til Anne Berit Haugsnes.
Mandag 20. sept
Brodd - Vaulen 2-7
Det var en kald og stormfull aften. Vi møtte opp på Midjord, fikk en lapp med navnet vårt og hvor vi skulle spille. Vi var godt forbredt. Undertegnede hadde vært på ”treningsleir” hos Brodd i starten av sesongen. Dette sammen med god statistikk og bra dokumenterte tidligere oppgjør ga oss godt grunnlag for vurdering av nivået. Dette var nok en kamp vi skulle vinne. Det hele startet med lett oppvarming, som vanlig. Veldig lett dessverre for noen.
Kampen ble spilt på en noe bred bane da banemannskapet hadde glemt å markere opp 7’er bane. Skuffende av Brodd som tilsynelatende har bra baneforhold. Dette tenkte vi derimot at vi skulle utnytte til vår egen fordel. Som et lag godt kjent for sin gode kondisjon og løpskapasitet etter lange og mange treningsopphold rundt Mos- og Stokkavannet hadde vi banestørrelsen på vår side. Vi skulle løpe dem i senk.
Kampen kom i gang etter at vi igjen måtte starte på småjentevis. To rekker og lykkeønskninger på veien. Denne nye tradisjonen liker vi ikke. Vi er for gamle for nye tradisjoner. Men, nye tradisjoner eller ei, vi startet med noen raske mål. Brodd prøvde å spille oss i senk med tversoverpasninger på egen banehalvdel (?!). Men, med et solid forsvar, god og offensiv midtbane og jagende spiss ble det mange og lange feilpasninger på Brodd, noe vår egen aggressive spiss utnyttet godt. Resultatet sto fort til både 3 og 4-0. Vi løp og presset dem godt. En stormende midtbane kom på mange løp for å støtte vår raidende spiss. I iveren etter å score mål klarte derimot Brodd å komme med noen giftige kontringer. Vår midtbane var veldig entusiastiske og sto dessverre noe høyt til tider. Noen av Brodds kontringer resulterte også dessverre i kontramål. Vi fant at vi måtte heve oss litt, slutte å tøyse. Vi kunne ikke tape dette. Neida. Sidelinja hjalp godt til med å holde styr på markeringene og plasseringene av egne spillere. Litt kommunikasjonssvikt resulterte dessverre i litt surmuling og bjeffing, men da missforståelsen ble oppklar var det bare fryd og gammen, lått og løye. Vi kjørte på.
Andre omgang ble som første. Vi kjørte over Brodd store deler av kampen. Brodd prøvde igjen med fint pasningsspill. Vi var aggressive og presset dem ofte til spill utover sidelinja eller til ingenmannsland der vi raskt snappet ballen og kom til målsjanser. Det ble etter hvert kamp om målsjansene. Vi ville alle score mål. Vår halvmaratonløpende spiss sto for mesteparten av måla, men da vår egen Beckham, aka Mona, satte spikeren i kista og endelig fikk målføling med sine spesialsydde Beckhamsko sto jubelen i taket både for den ene og den andre.
Kampen endte med 7-2 i Vaulen piker 29’s favør. Vi var godt fornøyd med nok 3 nye poeng der vi surfer på 2 plass.
Dagens opptur var spikeren i kista på 7-2. Flott å se at Beckham ikke har mista taket.
Dagens så där var dommeren som tilsynelatende hadde blitt degradert og ”straffet” til å dømme damefotball. Ikke bare damefotball, men damer syver. Dette likte han dårlig. Dommeren var god, men noe nedlatende. Skjerpings.
Tirsdag 28. sept
Vaulen - Randaberg 1-4
En vakker og høstkald tirsdags ettermiddag skulle Vaulens Piker 29 prøve nye krefter mot Randaberg sine damer. Denne kampen var vi spendte og forventningsfulle til. Sist klarte vi å kjempe oss til seier, 4-2, etter å ha hørt at Randaberg sin eneste utfordrer var Vidar, eller var det Staal? Uansett så skulle vi vise bøndene på Randaberg at vi kunne ta dem og det gjorde vi. Denne kampen var også en slik kamp. Vi skulle ta dem, bøndene.
Vi starta bra etter at vi personlig fikk hilse på alle Randabergspillerne. Deilig. Formasjonen var 3-2-1 for å prøve å demme opp. Vi kom raskt i gang og scoret etter bare noen minutter. Nina. Etter hvert begynte dessverre Randaberg å kjøre noe over oss. De hadde helt greit spill, egentlig mye dårlig spill, men dog spill som vi ikke helt klarte å demme opp for. Selv om vi driblet dem i senk, løp fra dem, takla dem og kom til veldig mange 100%-sjanser så var det Randaberg, bøndene, som scoret mål. Ubegripelig og uforståelig. Vi anså det som et lysproblem. Der Randaberg er vant med kummelige forhold ute på landet, delvis uten strøm, har de lært seg nattesyn på en helt egen og genial måte. Dette måtte være forklaringen. Uten mer om og men så endte kampen 4-1 da jeg slutta å telle.
Kampens opptur var en veldig bra start. Vi ledet kampen en liten periode der. Bra!
Kampens nedtur var et veldig bra Randaberg lag som overrasket oss litt. De spilte rett og slett veldig bra. Vi fikk høstens første tap. Håper dette skjerper oss til de to siste kampene mot Staal.