MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Foran Vaulen - Bryne 2
(30.09.07) Mandag spiller formlaget Vaulen hjemme mot formlaget Bryne 2. Avspark er klokken 19:00.
Bryne 2 har nå ferten av sølv etter ustoppelige spill den siste tiden. Sjansene er dermed store for å se noen velkjente navn i aksjon på Vaulenbanen.
HUSKER DU? Trond Kindervåg ble kampens eneste målscorer da Vaulen slo Bryne 2 borte i vår.
–Stiller sterkt lag
Brynes tilblivende sportsdirektør, Frode Olsen, tror at hans lag kan stille et bra lag.
"Jeg har ikke snakket med guttene enda. Det var jo juniorsemifinale på lørdag og A-kamp fredag. Det betyr jo at de fleste kan spille denne kampen mot Vaulen," forteller Frode Olsen til Vaulen Beachboys.
Sjansene for å se Frode Olsen som utespiller er kanskje reduserte, men alltid tilstede. "Jeg kommer jo ned, men kan ikke spille om det finnes unge gutter som dør for en 3. divisjonskamp. Men om det er lite folk skal jeg alltid gå utpå og dra noen Cruyff-finter."
I kanonform
Bryne 2 har storspilt i det siste, det virker som om man har toppet laget for å klare sølvmedalje. Sist ble det hele 7-0 mot Staal Jørpeland. 4-0 borte mot Buøy lar seg også høre, før det var det 3-0 mot Bjerkreim og 5-1 mot Nærbø! Det betyr at Bryne 2 nå er det mestscorende målet i puljen. 76 mål på 23 kamper gir et snitt på 3,3!
FRODE NÅ SOM UTESPILLER: Tidligere landslagskeeper Frode Olsen har spilt litt som utespiller for Bryne 2 denne sesongen.