MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vår forsmak på kampen
(30.08.10) Her følger vår oppbygging til kampen. Vi lader opp med smøreskandale og intervju med Jarl-treneren som påstår det er en helt vanlig kamp for han?
Eleminert
Jarls største profil, Stian Refvik, ble igjen lurt på fest med Vaulengutta. Skal man ta ut bruntrøyenes farligste våpen må det tjuvtriks til. Først sjenke han 48 timer før kamp, deretter gi han smøring for å spille dårlig i form av smøreost.
ØKSIMORDEREN?
Øksnevad går for skalp i beltet
Jarls trener Svein Øksnevad skulle ha alle forutsetninger til å påføre Vaulen et bananskall i cupen. Han har nemlig vært i Vaulen i en mannsalder før han i vinter tok turen ned Hillevågsveien.
Det skal allikevel ikke ha noe å si på mandag. "For meg personlig er det en helt vanlig kamp egentlig. Litt spesielt blir det jo å gå i bortegarderoben, men utover det en vanlig kamp," forteller Svein til Vaulen.com.
Jarls fokus er å overleve i 4. divisjon, kampen mot Vaulen er mer en happening. "Har vel ikke vært pratet så mye om denne kampen, har hatt fokus på starten av fotballhøsten og å komme oss over streken i serien."
Alt var verre før?
Vaulen og Jarl har nære bånd da spillerne i de yngre klassene ofte er skolekamerater på Kristianslyst ungdomsskole. En rekke ganger har klubbene samarbeidet med felles lag. Så det er kanskje mer kjærlighet enn hat i forholdet. A-lagene har heller ikke møtt hverandre i serien siden 2000, så rivaliseringen har ikke fått næring de senere år.
"Føler vel at rivaliseringen Jarl/Vaulen er utvannet en del, noe diverse samarbeidsprosjekter de siste årene og sier sitt om."
Konsentrerer seg om eget spill
Svein vil ikke legge opp en detaljert taktikk til kampen til tross for at han trolig kjenner Vaulen bedre enn noen annen trener i lokalfotballen.
"Det at jeg kjenner godt til Vaulen spiller ikke så stor rolle tror jeg. Vi må fokusere på oss selv og jobben vi skal gjøre. Når det sagt håper vi på ledelse 1-0 når kampen starter, og skal jobbe for å slå ut de forsvarende mestere."
"Men realistisk så skal vel Vaulen være et hakk for gode. Vaulen er vant til et høyere tempo, og spiller for spiller er de nok et strå hvassere. Men cup er cup og ballen er rund..."
Gamle kjente
Når det gjelder ex-Beachboys som er med til mandag, kunne Svein avsløre at Stian Refvik, Morten Breivik, Morten Adamsen Husvæg og Tor Arne Andersen var klar. Han var litt usikker på Hermann Sæther og Simon Sagbakken, samt Ørjan Grønnevig som har løpt Nordisk på Island i helgen. "Vi gleder oss alle, og ser frem til gjensyn med Vaulen Beach Arena!"