Juniorene slo Eiger
(30.08.07) Vaulen 1 vant 4 – 2 over Eiger i en til dels spennende kamp på Vaulenbanen.
Vaulen ledet 3 – 0, men Vaulen slapp Eiger inn i kampen ved å slippe inn 2 kjappe mål i midten av andre omgang.
Vaulen ledet 1 – 0 ved pause etter en scoring fra Jonas Kartevold. Etter en liten stikker fra Magnus Torgersen tok Jonas saken i egne hender, forserte hele Eiger forsvaret og fikk til et bra skudd med venstre som gikk i mål via keeper.
I andre omgang scoret vi to ganger – det ene av Espen Blaker etter klabb og babb rundt kanten på 16 meteren hvor atleten Axel Svihus kjempet til seg ballen og sendte til Espen.
ÅRETS MÅL? Klaus Lie med sterkt kandidatur.
Den andre var nok kandidat til årets mål på Vaulenbanen – Klaus Lie sendte i vei en perle fra 40 meter som banket i stang og tverrligger helt oppe i krysset. Pasningen var fra Jonas.
Så slapp vi altså Eiger til med 2 lettkjøpte mål før Espen Blaker også sendte i vei en perle i det andre krysset. Denne gangen kom pasningen fra John Petter Gilje etter bra forarbeid.
Midtbanen jobbet meget bra i perioder – John Petter i første og Jonas i andre omgang. Joakim Haram Svensson imponerte med et meget bra innhopp og Torbjørn Ankerheim jobbet forbilledlig etter å ha vært ute med sykdom et par dager.
Kampen store spiller var nok imidlertid keeper Anders Bårdsen som reddet glimrende da Eiger var helt alene gjennom ved flere anledninger. Hadde en av disse gått inn kunne resultatet lett blitt annerledes.