Møter Austrått lørdag
(30.07.04) Nerven før lørdagens oppgjør i Rogalandscupen mot Austrått er å ta og føle på. Begge lag fryktet før ferien at det skulle bli en del forfall for denne kampen, men det synes nå som om begge lag kan stille tilnærmet sine beste lag.
Dette er andre ordinære runde av cupen og i neste runde kommer Viking med, dermed er motivasjonen stor.
OPP MOT SINE HELTER: Noras har dagdrømt om denne kampen i hele sommer.
Austråtts trener er den gamle Vaulenspilleren Sven Erik "Noras" Nordbø som er en stor Beachboy-fan, han har tidligere uttalt at Austrått skal ha sjanser i denne kampen, men da må de nok sette inn begge straffene de får før kampen grunnet divisjonsforskjellen.
"Austrått skal gi Vaulen kamp frem til omlag 65 minutter av kampen lørdag. Nå er vi omtrent 18-20 kampklare spillere. Alle skal få smaken av kake. Mangler faktisk bare to mann grunnet ferie og bryllup," skriver Noras i gjesteboken.
Vaulen vil trolig være uten Stian Lima, Erik Gysland og Sverre Gjuvsland som ikke kan komme. Anders Idsø jobber, men kommer til andre omgang.
Den spektakulære dommertrioen til denne kampen er Tor Enge, Sigbjørn Paulsen og Eirik Sunde!
Avspark på Hinna kunstgress lørdag er klokken 16.00, men husk å kom tidlig for å få med Austråtts to straffer før kampen.