MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Bryne II æ nesten best
(31.05.04) Vaulen møter på tirsdag Bryne 2 på Bryne stadion. Avspark er klokken 18.00.
Reservelaget til Bryne består stort sett av unge og lovende spillere, men de førstelagsspillerne som ikke startet mot Hønefoss på mandag vil nok starte i toppkampen mot Vaulen.
MESSIAS: Målmaskinen Richard Enge scorer på Vikings Frode Olsen.
Vaulen Beachboys har snakket med Brynes stjerneskudd Richard Enge før kampen. Nær to meter høye Rikki som kom fra Vardeneset foran denne sesongen har tatt steget opp fra 3. divisjon i en alder av 25 år. Han er dermed ikke formet som alle andre toppidrettsutøvere, dorgefart tiltross har han fått legendestatus på Bryne for sitt lange hår og kjappe kommentarer.
Enge har senket både Viking og Start denne sesongen med sine nettkjenninger. Da Bryne sterkt slo lederlaget Start scoret han to mål på to minutter, noe som ikke bare fikk de 5000 på Bryne stadion til å juble. På Viking stadion gjorde speaker Steinar Lyse 13000 oppmerksomme på at Vardenesets store sønn hadde scoret, noe som ble møtt med stor applaus. "Jeg hørte rykter om speakeren på Vikingkampen! Løye det...," forteller Enge til Beachboys.
Dessverre eller kanskje heldigvis vil Richard ikke spille mot Vaulen. "Jeg regner med å spille mot Hønefoss på mandag! Ouyoga er ute med gule kort og Espen Sola har lyskestrekk."
Bryne 2 har gjort det svært bra denne sesongen og ligger bare to poeng bak Vaulen. Hele 28 mål har det blitt på seks kamper, Enge har mye av æren for det med sine 8 mål. "B-laget er hovedsaklig unggutter på under 20 år. Landslagsstopper Magnus Ueland er god. Den sentrale midtbanen er også svært bra med Per Undheim og Sindre Meling! Ellers består laget av hardtarbeidende unggutter!"
I tillegg til Ouyoga og Sola er også Asle Andersen, Kai Ove Stokkeland og Håkon Eikrem ute med skader. Dermed vil det ikke bli så mange førstelagsspillere mot Vaulen, men stjernen Einar Braut er på vei tilbake og kan få sjansen mot Vaulen. 
"Det er mulig at Braut`n gjør comeback. Hvis han ikke spiller a-kampen på mandag, tror jeg at han er med mot Vaulen. Jeg skal ha meg en tur i siloen hans og snakke med han før Vaulen-kampen, tror jeg..."
Richard innrømmer at det hadde vært kjekt å se odelsgutten Braut mot Vaulens Øystein Winsnes opp mot hverandre på den ene siden. "Braut og Winst er jo begge to legender på hvert sitt lag! Det blir spennende."

Arnaldo tilbake på Bryne
Vaulens angrepsspiller Arne Dalehaug har gått samme vei som mange av de unge spillerne på Bryne 2, men han kom ikke gjennom nåløyet for å få kontrakt med Bryne som da lå i Tippeligaen. Arnaldo innrømmer at kampen på tirsdag blir litt utenom det vanlige. "Ja, det blir nok litt spesielt på tirsdag. Men jeg gleder meg vilt og skal springe som ein 'tog' utpå der visst jeg får starte," forteller Arne.
Hos Vaulen er det ingen skader utenom Kim Henriksens trøblete kne.

ARNALDO: Arne Dalehaug opp mot gamleklubben.