MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

NEIN Vaulen!
(30.04.09) Vaulens trener Endre Tangen fikk nei fra Uwe Rösler da han spurte om å få trene på treningsbanen til Viking denne uken. Dermed står Vaulen i fare for ikke å ha fått en eneste økt på gress før lørdagens kamp på Klepp stadion.
"Nein, das ist nicht (Kristian?) how we do it," brumler tyskeren.
Vaulen har velvillig gitt Vikings lettere overbetalte stjerner treningstid på sin egenfinansierte bane de siste vinterne. Det var derfor et håp at Viking som fikk gratis tomt og 50 millioner av Stavanger kommune til sitt anlegg i Jåttå, kunne gjøre en vennetjeneste til sin nabo.
ÅÅÅH! VI ER SÅÅÅ STOOORE: Viking vet å ta seg til rette på Vaulens flott anlegg. Her skal man prøve å sole seg i glansen på terrassen?
LIGGER DET NOE BAK? Tor Erik Hadland har sine mistanker bak Uwes nei. "Det spørs om ikke Rösler har en personlig agenda mot oss etter at sønnen og Hinna led et smerterlig tap mot Vaulen i vårcupen," sier den edle Hadland.
Uwe, Egil Østenstad og ikke minst Gisle Oseberg er jo forøvrig betegnet som de sureste av de gretne i denne byen. De opprettholder sitt dårlige navn og rykte som en klubb uten utstråling eller gode forhold til naboklubber.
Trøster seg med Jarl
Vaulen kan iallefall trøste seg med å ha et godt forhold til Jarl! Hillevågsklubben har hatt en positiv tone til Vaulen etter at de fikk låne Vaulenbanen i fjor, da de bygget om Jarlabanen til kunstgress.