MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


To nye bekreftet inn
(30.01.24) Trener Aleksander Idland bekrefter at man har signert to nye spillere. Dermed har man hentet seks spillere i vinter.
Daniel Aarstad (Hinna) og Melvin Lystad (FC Show) er sistemenn inn, før han man også hentet Philip Buch (Vidar), Jonas Sivertsen (Hinna), Magnus Liene Ness (Jerv) og Elias Myklebust Mathiesen (Dahle).

Kommer hjem
Daniel Aarstad spilte i Vaulen frem til 2019 da klubben ikke lenger hadde et tilbud for 2005-kullet. Da han gikk til Hinna lovde han å komme tilbake til Vaulen. De ordene holdt han, for Daniel har nå signert for Vaulen.

Allerede i 2021 som 16-åring debuterte han på Hinnas A-lag i 3. divisjon. I 2022 ble det mest spill for Hinna 2, mens han i fjor fikk omtrent like mange kamper for A- og B-laget i henholdsvis 4. og 5. divisjon.
Opprinnelig en hardtarbeidende kant eller spiss, men har også spilt noen kamper som back.

Faren Johan har A-lagskamper for Vaulen. Lillebror Simon gikk også gått til Hinna og er meget lovende også han.Daniel Aarstad
Født: 27.07.2005
Tidligere klubber: Vaulen, Hinna


Fra Askim via Show
Melvin Lystad har også signert for Vaulen. Han er en østlending som kommer fra et halvår i FC Show.

Melvin er en sentral midtbanespiller som liker å ligge dypt. Et arbeidsjern med god ballkontroll og oversikt. Er veldig god defensivt en mot en. En fin type som passer godt inn i gruppa.

Er fra Askim og spilte i 4. divisjon for dem før han kom til Stavanger i sommer for bachelorstudier i datateknologi. Har også vært innom Moss hvor han fikk toerkamper.
2002-modellen fikk sin A-lagsdebut for Askim som 16-åring.

Melvin Lystad
Født: 21.04.2002
Tidligere klubber: Askim, Moss, FC Show