MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Zander signerte
(30.01.18) Gjenforeningen av det gode 2000-kullet som i 2015 ble kretsmestre fortsetter. Mandag signerte også Zander Polderman for Vaulen. Han kommer fra SIF hvor han har debutert i 5. divisjon, men som sin far har han spilt for Vaulen tidligere.
Nå er man oppe i seks spillere fra 2000/01-kullet som er i A-troppen. I tillegg har man flere i bakhånd hvorav tre andre var innom forrige sesong.

SPENNENDE TALENT: Zander Polderman.

Det har lenge gått gjetord om Zander som sammen med Idar Røed Randeberg tok steget opp på kretslaget. 17-åringen har hatt en fin utviklingskurve og trener Jarle Eike beskriver han som følger; "Han er en anvendelig spiller som kan benyttes både som stopper og defensiv midtbane. Smart høyreist spiller med god pasningsfot."
FRA ARKIVET: Zander i 2015 under Vaulen Insider Cup.Det jobbes godt på aldersbestemt
Vaulen har slitt med rekrutteringen de senere år, men nå synes det å være en bedring. Det er ikke uvanlig at spillere kommer fra kull som har gjort hverandre gode. Man har hatt gode "gullgenerasjoner" i moderne tid som 1971, 1979-80, 1987, 1990 og nå 2000-01. 1998-generasjonen avlet også mange A-spillere, selv om disse ikke herjet like mye på aldersbestemt. Innimellom har man også hatt gode enkeltspillere som Anders Owren (1982), Yann Erik de Lanlay (1992) og Daniel Hadland (1995) hvor man aldri så noen andre slå til på seniornivå. En av grunnene kan selvsagt ha vært at A-laget var etablert i 3. divisjon og nåløyet var mye trangere da enn nå i 4. divisjon.


VAR SPISS: Zander har i de senere år skutt i været. Her i aksjon for fem år siden da ble han benyttet som målfarlig spiss.BLE FORSVARSGIGANT: Zander vil trolig benyttes enten i forsvar eller som defensiv midtbanespiller i Vaulen.