MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Ny nierbane ved Hetlandshallen?
(30.01.14) Vaulen skal ha forhåpninger om å få til en ny nierbane ved Hetlandshallen som kompensasjon da utvidelsen av Hetlandshallen vil bre seg over tomten hvor Hetlandsbanen ligger i dag.
"Det stemmer at det er planer for utbygging av Hetlandshallen, dette vil påvirke Hetlandshallen," forteller styremedlem Petter Bjørheim til Vaulen Beachboys.
"Da er forslaget at Hetlandsbanen blir erstattet av en ny 9-er kunstgressbane. Banen trekkes litt opp mot Skolevollen dvs at den må gå litt lengre opp enn i dag."

Det har vært rykter om at man jobber med å få til tak over denne banen. "Jeg kjenner ikke til at det skal være tak over, det er nytt for meg," forteller Bjørheim videre.

Samtidig tenker klubben på å skifte dekket på Vaulenbanen. Banen som ble åpnet i 2007 begynner nå å bli slitt. Vaulen Beachboys kjenner til at kommunen har inspisert banen.

"Jeg vet ikke hva kommunen har funnet ut. Det er derimot behov for å skifte banedekke i løpet av de første årene. Hvordan og hvorledes er noe som vurderes fortløpende."